Hyvä tietää Chelsean ottelupaketeista

Istumapaikat Stamford Bridge -stadionilla

Chelsea FC vastaa istumapaikkojen jaosta Stamford Bridge -stadionilla. Määrättyjä istumapaikkoja ei voi varata tai toivoa etukäteen. Tjäreborg tekee parhaansa, jotta samalla varauksella olevat henkilöt tai yhdessä matkustavat seurueet saavat paikat mahdollisimman läheltä toisiaan. Lapset, jotka matkustavat aikuisen kanssa, sijoitetaan aina vierekkäisille paikoille.

Sinun tulee olla Chelsean kannattaja

Ostaaksesi lipun kauttamme tulee sinun olla Chelsean kannattaja, koska kaikki kauttamme varatut paikat ovat Stamford Bridge -stadionin kotikatsomossa. Henkilöt, jotka kotikatsomossa kannustavat vastapuolen joukkuetta, poistetaan useimmiten katsomosta/stadionilta. Kyseisissä tapauksissa Tjäreborg ei ole korvausvelvollinen.

Liikuntarajoitteiset

Stamford Bridge -stadionilla on muutamia pyörätuolipaikkoja. Saadaksesi pyörätuolipaikan tulee sinun täyttää hakemus hyvissä ajoin ennen ottelua.

Lue lisää Chelsean kotisivuilta

Otteluliput

Otteluliput toimitetaan sinulle sähköpostilla noin viikkoa ennen ottelua. Matkan varaaja (päämatkustaja) saa kaikkien samalla otteluvarauksella olevien henkilöiden otteluliput.
Liput ovat sähköpostissa PDF formaatissa ja sinun tulee tulostaa liput ennen matkaa. Lippuja ei voi ladata matkapuhelimeen.

Tutustu jalkapallopakettien erityismatkaehtoihin

Tietoa ottelupäivistä

Tärkeää tietoa ottelupäivistä

Otteluohjelma on alustava. Ottelupäivä vahvistetaan n. kuukausi ennen ottelua. Sunnuntain ottelut saattavat siirtyä esim. lauantaille, joten suosittelemme varaamaan kolmen päivän paketin perjantaista-maanantaihin.

Lisätietoja matkaehdoista