Ymäristötyömme Sunprime Hotels -hotelleissa

Sunprime Hotels -hotellit toimivat Travelifen asettamien ympäristökriteerien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että hotellit täyttävät yli 160 erilaista ympäristöä ja sosiaalista vastuuta koskevaa kriteeriä. Tjäreborgilla on tällä hetkellä 10 sertifioitua Sunprime-hotellia ja tavoitteemme on, että kaikki 17 hotellia ovat saaneet sertifikaatin, tai ainakin aloittaneet toimenpiteet tullakseen sertifioiduksi viimeistään vuonna 2020.

Ympäristötyö Sunprime Hotels -hotelleissa

Kuinka sinä voit omalta osaltasi vaikuttaa?

On olemassa myös monia sellaisia asioita, joissa sinä vieraanamme voit auttaa meitä ympäristötyössämme. Kyseessä eivät ole suuret uhraukset, mutta niillä on sitäkin suurempi painoarvo.

Vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihto

Kun haluat liinavaatteet vaihdettavan, voit laittaa likaiset kylpyhuoneessa olevaan pesukoriin. Liinavaatteita ei vaihdeta automaattisesti jokaisen siivouksen yhteydessä, joten näin säästetään sähköä, pesuainetta ja vettä.

Säästä vettä

Tosi asia on, että jos 500 ihmistä sulkee vesihanan hampaiden pesun ajaksi, säästetään noin 50.000 litraa vettä viikossa.

Auta ympäristötyössä

Ilmastokompensoitu asuminen

Kun yövyt Sunprime Hotels -hotellissa, kompensoimme käyttämäsi energian, veden ja jätteiden kulutuksen. Kompensaatio koskee kaikkia hiilidioksidipäästöjä sekä muita haitallisia päästöjä, kuten typpi- ja rikkioksideja (kasvihuonekaasu - GHC). Lue lisää tästä

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin