Sunprime Hotels – ympäristötyö
Sunprime hotels

Ymäristötyömme Sunprime Hotels -hotelleissa

Sunprime Hotels -hotellit toimivat Travelifen asettamien ympäristökriteerien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että hotellit täyttävät yli 160 erilaista ympäristöä ja sosiaalista vastuuta koskevaa kriteeriä. Tjäreborgilla on tällä hetkellä 10 sertifioitua Sunprime-hotellia ja tavoitteemme on, että kaikki 17 hotellia ovat saaneet sertifikaatin, tai ainakin aloittaneet toimenpiteet tullakseen sertifioiduksi viimeistään vuonna 2020.

Ympäristötyö Sunprime Hotels -hotelleissa

Kuinka sinä voit omalta osaltasi vaikuttaa?

On olemassa myös monia sellaisia asioita, joissa sinä vieraanamme voit auttaa meitä ympäristötyössämme. Kyseessä eivät ole suuret uhraukset, mutta niillä on sitäkin suurempi painoarvo.

Vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihto

Kun haluat liinavaatteet vaihdettavan, voit laittaa likaiset kylpyhuoneessa olevaan pesukoriin. Liinavaatteita ei vaihdeta automaattisesti jokaisen siivouksen yhteydessä, joten näin säästetään sähköä, pesuainetta ja vettä.

Säästä vettä

Tosi asia on, että jos 500 ihmistä sulkee vesihanan hampaiden pesun ajaksi, säästetään noin 50.000 litraa vettä viikossa.

Auta ympäristötyössä
Travelife

Travelife

Travelife jakaa ohjeita ja mittausjärjestelmiä, joiden avulla hotellit voivat parantaa työtään kestävän kehityksen puolesta. Hotellien tulee täyttää yli 160 kriteeriä, mikä tarkoittaa, että niiden tulee noudattaa ympäristö- ja työlainsäädäntöä, työskennellä aktiivisesti ympäristöasiantuntijoiden kanssa vähentääkseen jätteiden määrää sekä energian ja veden kulutusta. Hotellien tulee myös toimia yhteiskunnan hyväksi työllistämällä paikallisia, käyttämällä paikallisia toimittajia sekä ehkäistä toiminnallaan lasten hyväksikäyttöä. Jotta hotelli saa sertifikaatin, tulee hotellin ensin läpäistä joka toinen vuosi Travelifen suorittama tarkastus.

Ilmastokompensoitu asuminen

Kun yövyt Sunprime Hotels -hotellissa, kompensoimme käyttämäsi energian, veden ja jätteiden kulutuksen. Kompensaatio koskee kaikkia hiilidioksidipäästöjä sekä muita haitallisia päästöjä, kuten typpi- ja rikkioksideja (kasvihuonekaasu - GHC). Lue lisää tästä

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin