Sunprime Hotels – Kokoukset
Sunprime hotels

Kokouksien järjestäminen on helppoa Sunprime Hotels -hotelleissa

Oletko huomannut, että uudessa ympäristössä saat helposti hyviä ideoita? Ja että luovuus pulpahtaa esiin, kun et tunne pakkoa tai päivittäistä stressiä?

Sunprime Hotels -hotelleissa on käytettävissä kaikki tarvittava kokoustekniikka ja kokousisäntä/-emäntä huolehtii, että kaikki sujuu täydellisesti. Kahvi tarjoillaan mielellään terassilla, auringossa. Ja töiden jälkeen on aika nauttia hyvästä ruuasta, viinistä ja rentouttavasta ympäristöstä.

Saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi kokouslaitteet ja kokousisäntä/-emäntä varmistaa, että saat hyvää palvelua, ja että kaikki toimii kuten pitääkin. Hotellin korkealaatuinen ruoka- ja viinitarjonta, suuret allasalueet sekä hyvien golfkenttien ja muiden aktiviteettien läheisyys takaavat sen, että Sunprime Hotel -hotellit luovat mahtavat puitteet mitä erilaisimmille kokouksille. Kokoustiloja on useissa Sunprime Hotels -hotelleissa. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä ryhmäosastoomme.

Ota yhteyttä ryhmämyyntiimme

Ota yhteyttä

Ryhmämyynti:
Puhelinnumero: 09 123 7681
09.00-17.00 (ma-pe)
Jätä tarjouspyyntö:
Täytä lomake

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin

Asuminen Sunprime-hotellissa

Asuminen

Ei siivoamista, ei ruuanlaittoa, eikä mitään muitakaan arkipäivän askareita. Nyt sinulla on aikaa vain itsellesi, ihanat sängyt, joissa voi nukkua aamulla pitkään ja pieniä, mutta tarkkaan harkittuja yksityiskohtia kylpypyyhkeistä ja aamutakeista tohveleihin. Voit nauttia kupillisen kahvia omalla parvekkeellasi tai terassilla ja nauttia elämän hyvistä puolista. Nyt on sinun vuorosi.