• pareille ja aikuisille

Sunprime Tamala Beach

Tervetuloa ensimmäiseen Sunprime-hotelliimme Gambiassa, Sunprime Tamala Beachiin.

Sunprime Tamala Beach sijaitsee Kotun alueella, pitkän ja kullankeltaisen hiekkarannan äärellä. Hotellissa on useita mukavia rantabaareja sekä ravintoloita, ja lyhyen kävelymatkan päässä on pieni markkina-alue sekä muutamia ravintoloita. Jos kaipaat enemmän vilskettä ja vilinää, voit suunnistaa Senegambiaan, jonne on matkaa noin 2 kilometriä.

Sunprime Tamala Beachissä on leppoisa tunnelma, ja hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia myös rantalomapäivistä. Hotellin rauhallisella ja viihtyisällä allasalueella on myös mukavat aurinkotuolit. Jos haluat asua luksustyyliin, niin silloin kannattaa varata Prime Pool Suite, josta pääset suoraan omalta terassilta uima-altaaseen. Jos taas haluat rauhasta, siirtyä välillä auringosta varjon puolelle ja samalla nauttia palmumaisemasta, merestä ja paikallisesta rantaelämästä, niin silloin hyvä vaihtoehto on Prime Pool Suites meren puolella.

Jos kaipaat liikuntaa lomasi aikana, Sunprime Tamala Beachissa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, joiden ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamat, tai käy omin päin treenaamassa kuntosalilla. Ja tietenkin kaikki treenaaminen on täysin ilmaista. Hotellin edessä olevaa rantaa pitkin on myös mukava lähteä kävely- tai juoksulenkille. Kaivatessasi rentoutumista voit suunnistaa Sunprime Spahan, jossa on tarjolla erilaisia ihania hemmotteluhoitoja koko keholle. Etukäteen varattavissa on myös useita erilaisia spa-paketteja.

Päivä lähtee hyvin käyntiin Sunprime Restaurant -ravintolassa, jossa aamuisin on katettuna buffetaamiainen - joka kaiken lisäksi sisältyy hintaan. Jos et halua miettiä enää ruokalaskuja lomasi aikana, voit varata jo etukäteen Sunprime All Inclusiven - eli voit syödä ja juoda lomasi aikana niin paljon kuin jaksat.

Internet

Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Internetyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin infosivut

Hotellin omilta MySunprime -infosivuilta löytyvät ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat. Sivuilta voit tarkistaa myös minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja voit lukea lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palveluiden sisältöjä ja aikoja. Eri ohjelmien voimassa olevat aikataulut ja ravintolavaihtoehdot ilmoitetaan saavuttuasi perille hotelliin.

Savuton hotelli

Sunprime Tamala Beach on savuton hotellim jossa tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Tupakointikielto on voimassa huoneissa sekä parvekkeilla ja se koskee myös sähkötupakointia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneita tai sviittejä.

Kausi

Hotelli on avoinna marraskuusta huhtikuuhun. Hotellissa on kansainvälinen ilmapiiri.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta:

Vastaanotto: Avoinna vuorokauden ympäri. Sisäänkirjautuminen aikaisintaan klo 14.00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00.

140 huonetta. 2 kerrosta.

Rakennettu 2018.

Kaikissa huoneissa/sviiteissä on ilmainen tallelokero.

Hotellin johtaja

Malleh Sallah

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Huoneita, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -ryhmäliikuntatunteja
 • WiFi kaikkialla hotellissa
 • Sopii aikuisille
 • Jääkaappi huoneessa
 • Rauhallinen uima-allas
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  On
 • Hissi
  Ei
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  1 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  14 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0 m
 • WiFi
  On
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Sunprime Tamala Beach -hotellissa asut kodikkaissa sviiteissä, jotka sijaitsevat erinomaisella paikalla aivan rannalla. Noin 500 metrin kävelymatkan päässä on myös Palma Riman alue, jossa on jonkin verran kauppoja ja ravintoloita.

Haluatko tietää, missä sviittisi sijaitsee? Katsosviittisi sijainti hotellialueella.

Classic Suite

Ihanat ja mukavat yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle.

Prime Pool Suite

Ihanat sviitit, joista pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen omalta terassilta. Hemmottele itseäsi pienellä extralla!

Ruoka ja juoma

Sunprime Tamala Beachissä voit nauttia hyvästä ruuasta ihanassa ympäristössä. Hotellissa on buffetravintola sekä Beach Club, jossa on tarjolla sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia ja tunnelma on sangen rento. Lisätietoja hotellin tarjonnasta voit lueskella hotellin omilta MySunprime-infosivuilta.

Sunprime Beach Club

Avoinna:
À la carte: klo 12.00-22.00
Juomia klo 09.30-23.59

Buffetravintola

Avoinna:
Aamiainen klo 07.30-10.30
Lounas klo 12.00-15.00
Illallinen klo 19.00-21.00

Kaikki All Inclusive -ateriapaketiin sisältyvät ateriat tarjoillaan täällä. Buffetravintolassa on tarjolla aamiais-, lounas- ja illallisbuffet.

Sunprime Market

Hotellin omassa pikku kaupassa on myynnissä esimerkiksi juomia ja hygieniatuotteita. Avoinna päivittäin.

Sunprime Tamala Beachissä voit nauttia hyvästä ruuasta ihanassa ympäristössä. Hotellissa on buffetravintola sekä Beach Club, jossa on tarjolla sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia ja tunnelma on sangen rento. Lisätietoja hotellin tarjonnasta voit lueskella hotellin omilta MySunprime-infosivuilta.

Aamiainen

Joka aamu ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan aamiaisbuffetin. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pöydässä on lisäksi erilaisia mehuja sekä jogurttia lisukkeineen. Keittiöstämme tarjoilemme lisäksi aamiaiseen sisältyviä lämpimiä ruokalajeja.

Sunprime All Inclusive

Jos todella haluat nauttia olostasi, kannattaa kokeilla Sunprime All Inclusivea. Silloin voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat, eikä sinun tarvitse miettiä erikseen laskua.

Sunprime All Inclusive -ateriapakettiin sisältyy aina hotellin buffetaamiainen. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai listalta riippuen ajankohdasta. Ota yhteys hotelliin, jos haluat tietää minkälainen ruokatarjoilu on voimassa lomasi aikana.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime All Inclusivesta.

Uiminen

Sunprime Tamala Beachin allasalue sijaitsee hotellin keskellä ja altaan ympärillä on mukavat aurinkotuolit, joissa on mukava rentoutua uimareissujen välillä.
Jos haluat ennemmin käydä uimassa meressä, niin kullankeltainen hiekkaranta levittäytyy heti hotellin edessä.

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 540 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Hotellilla on oma, yksityinen ranta-alue hotellivieraille ja myös rannalla on mukavat aurinkotuolit, joissa on mukava paistatella päivää. Suuret erot nousu- ja laskuveden aikaan.

Rannat ovat useita kilometriä pitkät ja leveys vaihtelee, 20-50 metriä (nousu- ja laskuvesi). Hienojakoista hiekkaa. Ranta syvenee suhteellisen nopeasti. Aallot saattavat olla korkeat ja myös vedenalaisia virtauksia esiintyy. Kannattaa uida rannan suuntaisesti.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Tamala Beach -hotellissa on tarjolla runsaasti suosittuja ohjattuja liikuntatunteja, kuten vesijumppa ja Core. Tunnit ovat ilmaisia ja vetäjinä toimivat ammattitaitoiset ja innostavat SATS ELIXIAn ohjaajat. Voit myös käydä omin päin treenaamassa kuntosalilla.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa jollekin monista suosituista ohjatuista ryhmäliikuntatunneistamme. Voit osallistua esimerkiksi Crosstraining-, Bootylicious- ja Cardio Energy -tunneille. Yoga Flow -tunnilla saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan. Voimassa olevan treeniohjelman löydät kohdasta Aktiviteettiohjelma.

Uutuus talvella 2020–2021! Yin Release auttaa sinua löytämään rauhan ja hiljaisuuden kehossasi ja mielessäsi ja samalla myös joustavuutesi lisääntyy. Yin Release on rauhoittava liikuntamuoto, joka perustuu yinjoogan periaatteisiin eli liikkeitä ja asentoja on vähän, mutta niitä ylläpidetään pitkään.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Kuntosalilla voit treenata omin päin ja käytössäsi on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Sunprime Tamala Beach sijaitsee rannalla, ja hotellista kävelee Palma Riman alueelle noin viidessä minuutissa (n. 500 m). Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella. Läheisestä rantabaarista kantautuva musiikki saattaa kuulua häiritsevästi tiettyihin huoneisiin. Ajoaika bussilla lentokentältä hotelliin kestää n. 35 minuuttia (25 km). Banjuliin on n. 14 km.

Sunprime Tamala Beach
Kotu, Serrekunda
Gambia
P. +220 209 6512
reservations@tamalaresort.com

Suora bussikuljetus

Kun lennät Sunclass Airlinesilla ja olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa kuljetukset lisämaksusta matkavarauksen yhteydessä.

Kohde: Gambia
Matkatavaroiden lähtöselvitys: Ei
+10 kg matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Lokakuu-huhtikuu

Spa

Hotellin spa-osastolla voit rentoutua ja nauttia erilaisista ihanista hemmotteluhoidoista.

Sunprime Spa on paikallisessa omistuksessa.

Kaikki hoidot varataan paikan päällä.

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,2/5
Arvosana perustuu 1634 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
90% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
4,4
Hotellin sijainti
4,5
Henkilökunta
4,6
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,5
Lasten allasalue
4,3
Internetyhteys ja WiFi
4,2
Mahdollisuus rauhalliseen lomailuun
4,6
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5

  "Hyvä kokemus"

  Hyvä hotelli. Isot huoneet. Palvelu pelasi. Sähkö- ja vesikatkot ainoat miinukset. Eivät olleet kuitenkaan kovin pitkiä.
 • 4/5

  "Todellista lepoa!"

  Rauhallinen ja siisti hotelli kauniilla paikalla ihan lähellä rantaa. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Hyvä kuntosali.
 • 5/5

  "Ylitti odotukseni! "

  Hotellialue oli kaunis ja siisti, ja henkilökunta (jota oli paljon!) todella asiakaspalveluhenkistä ja mukavaa. Olimme tyytyväisiä huoneeseemme allasterassilla, vaikkakin öisin hotellin viereisestä baarista kantautui melko paljon melua siihen osaan hotellista, johon huoneemme sattui sijoittumaan. Ostosmahdollisuuksia hotellin lähellä ei juuri ole, mutta tekemistä löytyy esimerkiksi kaikenlaisista retkistä ja tarjolla olevista ryhmäliikuntatunneista. Kokonaisuutena voin suositella Tamala Beachia kelle tahansa lämpöä ja luksusta kaipaavalle!
 • 5/5

  "Paratiisi maanpäällä"

  Ihana ja siisti hotelli.Merinäköalahuone allas acsessillä ihanaa arjen luksusta.Nautimme joka hetkestä. Nyt jo haaveilemme uudesta lomasta Gambiassa.
 • 5/5

  "Viihdyimme erittäin hyvin"

  Palvelu hotellissa oli erinomaista. Siivous toimi kiitettävästi. Ruoka oli a la carte listalta ok mutta juomat arvokkaita. Hotelli oli kokonsisuutena siisti, kaunis ja miellyttävä. Sängyissä oli erinomaista nukkua. Näköala kun paratiisissa.
Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat