Pyöräilijä pitää taukoa ja istuu penkillä merinäköalaa ihaillen

Pyöräily Teneriffalla

Teneriffalla on ihanteelliset olosuhteet maantiepyöräilyyn. Täällä on jyrkkiä nousuja ja vaihtelevaa luontoa eteläisen osan ja Teiden karuista laavamaisemista pohjoispuolen vehreyteen.

Jos lähdet pyöräilemään Teneriffan pohjoispuolelle voit pysähtyä viehättävässä Puerto de la Cruzin kaupungissa, joka sijaitsee kauniissa ja vehreässä Orotovan laaksossa. Kaupungin torilla Plaza Charcolla on viihtyisiä baareja ja ravintoloita, joissa on mukava levähtää pyöräilyretken jälkeen. Voit myös lähteä virkistävälle pulahdukselle merivesialtaille tai käydä ihastelemassa kaupungin yläpuolella sijaitsevaa kasvitieteellistä puutarhaa Jardín Botánicoa. Teneriffalla ilmasto on aina miellyttävä, matkustitpa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Teneriffa on erinomainen kohde kokeneille pyöräilijöille, jotka treenaavat tosissaan.

Miksi Teneriffa?

  • Ihanteellinen ilmasto ympäri vuoden
  • Paljon hyviä pyöräretkikohteita. Täällä perheloma ja pyöräily on helppo yhdistää. Esimerkiksi Playa de las Américasissa on helppo treenata ja samalla nauttia yhteisestä lomasta perheen kanssa.* Kohteen vieressä on lyhyitä ja haasteellisia reittejä, joilla pulssi nousee nopeasti, ja treenin jälkeen voit palata vuoristosta takaisin hotellille ja viettää aikaa perheen parissa.

*Playa de las Américasin ja Los Cristianosin tiet voivat olla vaikeakulkuisia, sillä varsinaisia pyöräteitä ei ole ja tiet ovat liikennöityjä. Heti kylien ulkopuolella on kuitenkin hyviä pyöräilyreittejä ja haastavia nousuja. Valmistaudu siihen, että nousut alkavat heti!

  • Haastavia nousuja. Teneriffalla treenaat vaihtelevassa maastossa ja jos haluat haastaa itsesi toden teolla, kannattaa suunnata Teiden tulivuoren huipulle.
  • Täällä treenaat kuin ammattilainen. Monet ammattipyöräilijät tulevat Teneriffalle korkeanpaikan harjoitteluun esimerkiksi ennen Ranskan ympäriajoa.
  • Teneriffalla järjestetään paikallisia pyöräretkiä ja täällä on myös hyvät pyörävuokraamot.**

**Jos haluat vuokrata pyörän, suosittelemme Free Motion -vuokraamoa, josta voi vuokrata sekä maantiepyöriä että maastopyöriä. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Sunwing Fañabé Beach
Sunwing

Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabe Beach on valittu useamman kerran parhaimmaksi perhehotelliksi. Hotellin lähellä on hyviä ja haastavia pyöräilyreittejä.

Sunwing Fañabe Beach on valittu useamman kerran parhaaksi perhehotelliksi.

Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suites & Spa on erinomainen valinta, kun matkustat aikuisten kesken. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja täällä on kuntosali ja ihana spa-osasto. Saatavana myös kätevät ateriapaketit.

Sunprime Coral Suites & Spa -hotelli on täydellinen valinta, kun matkustat aikuisten kesken.