Sunprime Platanias Beach, Kreeta
Sunprime

Rentouttava joogaviikko Kreetalla

Ajankohta: : 16.–23.5.2024
Kohde: Kreeta, Kreikka
Hinta: alk. 1 290,- /hlö

Lähde mukaan kiireettömälle joogalomalle Kreetan merellisiin maisemiin.

Tällä aktiivilomalla aamut alkavat joogalla, joka herättelee kehon uuteen päivään ilolla ja sopivalla määrällä hikipisaroita. Viikon monipuolinen ohjelma tarjoaa sinulle sopivassa suhteessa hikeä sekä harmoniaa. Harjoitusten avulla mieli rauhoittuu ja kehosi vetreytyy sekä virkistyy. Viikon ohjatusta ohjelmasta vastaa erittäin kokenut joogaopettaja Marjaana Mäkelä. Ohjattujen joogatuntien lisäksi sinulle jää aikaa nauttia lomastasi vaikkapa lekottelemalla hotellin rauhallisella allasalueella ja herkuttelemalla kreetalaisen keittiön antimilla.

 • Monipuolinen joogaohjelma
 • Kokenut ohjaaja Marjaana Mäkelä
 • Uusia ystäviä
Sunprime Platanias Beach

Sunprime Platanias Beach

Hania, Kreta

Hania

Platanias

Platanias

Lisätietoa ja alustava ohjelma

Lomapäiviä rytmittävät monipuoliset hathajoogatunnit. Aamun tunnit ovat aktiivisempia ja voimistamme lihaksia, hoidamme selkärankaa ja norjistamme niveliä. Illan joogatunnit ovat rauhallisia ja venytteleviä. Toisinaan hieman hidasta faskia-flow-liikettä ja toisinaan asettaudumme vain olemaan ja rentoutumaan yinjooga-asennoissa, joissa meditaatio ja mielenrauha ovat vahvasti läsnä. Tämä aktiiviloma sopii joogasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin lajia jo harrastaneille. Ohjaaja huomioi osallistujien tarpeet ja tarvittaessa antaa useamman vaihtoehdon harjoituksen toteuttamiseen.

Viikon aikana ohjattua ohjelmaa on yleensä viitenä päivänä, ja lisäksi on yksi kokonainen vapaapäivä. Joogatunnit pidetään aamuisin ja alkuillasta. Kestoltaan harjoitukset ovat n. 60–90 minuuttia. Mukaan tarvitaan mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet, oma joogamatto, juomapullo, kevyt fleecepeitto sekä säilytyskassi ohjaajan lainaamille joogatarvikkeille.

Esimerkki aktiivilomapäivästä
Joogapäivä
Klo 8–9.30 Aamujooga
Klo 17.30–19 Iltajooga

Ohjatusta joogasta matkalla vastaa Marjaana Mäkelä. Aktiiviloman tarkempi ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä.

Matkan hinta

1 290,-/henkilö – Kahden hengen huone (Classic Room, 1 huone, parveke allasalueelle päin ja meren puolella)
1 585,-/henkilö – Yhden hengen huone (Classic Room, 1 huone, parveke allasalueelle päin ja meren puolella)

Jos olet lähdössä yksin matkalle, sinun tulee varata huone/huoneisto omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa.
Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Kreetalle
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla (25 + 5 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk
 • Monipuolinen joogaohjelma

Lisämaksusta:

 • Huone omaan käyttöön Alk. 295,-/vk

 • Sunprime Inclusive (7 aamiaista, 5 lounasta ja 5 illallista) 258,-/vko

 • Aamiainen 73,-/vk

 • Lisäkilot matkatavaroille

 • Mahdolliset majoitusverot kohteessa

 • Muutos- ja peruutusturva 35,-/vk

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Ohjaaja

Matjaana Mäkelä

Marjaana Mäkelä

Matkan ohjaajana toimii erittäin kokenut joogaopettaja Marjaana Mäkelä. Marjaanan vahvuuksia ohjauksessa ovat selkeä, asiantunteva, turvallinen opetus sekä luotettava, empaattinen läsnäolo. Hänellä on useita eri joogatyylien koulutuksia, ja tällä kurssilla käytetään myös joogaterapian parantavia elementtejä. Marjaana on pitänyt vuosia joogakursseja Kreikassa

Majoitus ja lennot

Sunprime Platanias Beach

Sunprime Platanias Beach

Sunprime Platanias Beach sijaitsee hyvällä paikalla rannalla ja kävelymatkan päässä Plataniaksesta. Hotellin ympäristö on hiljainen ja rauhallinen, joten täällä on mitä parhaimmat puitteet viettää rentouttava loma. Kaikki huoneet ja sviitit ovat valoisat, ilmavat ja tyylikkäästi sisustetut. Hotellissa on myös suuri ja hieno allasalue.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Menomatka: torstai
Helsinki (HEL) klo 18.55 Kreeta-Hania (CHQ) klo 22.50
Paluumatka: perjantai
Kreeta-Hania (CHQ) klo 00.10 Helsinki (HEL) klo 4.05

Hyvä tietää

 • Paikat tälle matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan! Tämän matkan toteutuminen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 18 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa.

Lisätietoa maksamisesta

 • Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin