• perheystävällinen

Sunwing Side Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä

Sunwing Side Beach -hotellissa asut lähellä hienoa ja lapsiystävällistä itäistä rantaa sekä kävelymatkan päässä Siden keskustasta. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, ihanista allasaluesta ja tarjolla on kaikkea, mitä vain onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.

Tjäreborgin vieraiden mielestä Sunwing Side Beach oli yksi kolmesta parhaimmasta Sunwing Family Resorts -hotellista vuonna 2019.

Voit uida hotellin suurissa uima-altaissa, ja aurinkotuoleja on tarjolla runsaasti. Siden itäiselle rannalle, joka monen mielestä on yksi Siden parhaimmista, on vain 500 metriä, ja sinne pääsee hotellialueelta kätevästi kävellen muutamassa minuutissa. Rannalla Sunwingin omalla Beach Clubilla käytössäsi ovat ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Hotellista on myös ilmainen edestakainen bussikuljetus rannalle.

Sunwing Side Beachin huoneistot ovat valoisia ja raikkaita ja niissä on myös parveke tai terassi. Säilytystiloihin on kiinnitetty erityisesti huomiota, ja tavarat saa kätevästi laitettua pois näkyvistä. Sunwing Side Beach -hotellista löytyy jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto.

Nälän yllättäessä Sunwing Side Beachissä on runsaasti vaihtoehtoja valittavanasi. Päärakennuksen buffetravintolassa voit ruokailla sekä sisätiloissa että ulkona. Hotellialueen toisella puolella olevassa kortteliravintolassa voit nauttia lounaalla ja illallisella suosikkiruokia, joihin on ammennettu vakutteita sekä välimerellisestä että skandinaavisesta keittiöstä. Iltaisin lyhtyjen sytyttämisen aikaan avaa myös hieno Fino Restaurant & Grill -ravintola ovensa. Tarjolla on herkullisia grilliruokia, ja myös viinilistan valikoima on erinomainen.

Sunwing Side Beachissä voit pitää kunnostasi huolta myös lomasi aikana. Lähde treenaamaan kuntosalille tai osallistu ohjatuille SATS ELIXIA -ryhmäliikuntatunneille. Ja kuten Turkissa kuuluukin olla, myös täällä on suuri ja upea spa-osasto, jossa on tarjolla perinteisiä hoitoja ja turkkilainen sauna.

Sunwing Side Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Hotellin lähistöllä on pieni paikallinen keskusta, jossa on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Monipuolisemmat valikoimat löytyvät Sidestä, jonne on hotellista noin 1,7 km.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi Internet*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

MySunwing

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Resort Servicen/Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Side Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Side Beachistä Facebookissa.

Käteistä ei käytetä

Hotellissa ei käsitellä käteistä rahaa. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat maksukortin, jota voit käyttää tehdessäsi ostoksia hotellin ravintoloissa, J.O.S.-kioskissa ja Mini Marketissa sekä Beach Clubilla. Kaikki ostokset maksetaan loman päättyessä hotellin Help Deskiin käteisellä tai luottokortilla.

Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Side Beach on kokonaan savuton hotelli. Tupakointi on sallittu vain tietyillä erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneistoissa eikä myöskään parvekkeilla/terasseilla ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskistä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on varattavissa myös liikuntaesteisille sopivia huoneistoja, jotka löytyvät Family-huoneistotyypin kohdalta.

Yhdessä uima-altaassa on ramppi, ilman kaidetta (kalteva pohja).

Kausi

Hotelli on avoinna huhtikuun alusta marraskuun alkuun. Sunwing Side Beachissä on kansainvälinen tunnelma. Hotellin vieraat tulevat sekä Pohjoismaista että muualta Euroopasta.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta:

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja viimeistään klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00.

Rakennettu: 2012. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on pieni tie ja rakennuksesta toiseen pääsee alikulkutunnelin kautta.

300 huoneistoa. Kerroksia: 5. Hissi: Kyllä.

Ilmastointi: 15.5.–15.10.

Pysäköinti: Rajoitettu määrä parkkipaikkoja hotellialueella.

Hotellinjohtaja

Ahmet Sahin

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  4 kpl
 • Lämmitetty lastenallas
  On
 • Ravintola
  4 kpl
 • Baari
  4 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  1,7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  500 m
 • Vesiliukumäki
  On
Asuminen
Sunwing Side Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, vain 500 metrin päässä Siden pitkältä, itäiseltä rannalta. Siellä on myös Sunwingin oma Beach Club, jossa hotellivieraiden käytössä on ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot.

Täältä voit käydä tarkistamassa huoneistosi sijainnin Sunwing Side Beach -hotellissa täältä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huoneistotyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneiston, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huoneistotyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Tietyissä tilanteissa saatat joutua vaihtamaan huoneistoa lomasi aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Family

Suosituin asumisvaihtoehtomme.

Happy Baby

Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Royal Family Suite

Mukavaa asumista, hyvä sijainti ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Royal Rooftop Suite

Ihanat ja tilavat huoneistot, joissa on suuri kattoterassi. Huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja niissä on käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden ansiosta saat lisämukavuutta lomailuusi.

Big Family

Huoneistot sopivat hyvin suuremmille seurueille.

Ruoka ja juoma

Sunwing Side Beachissä on neljä ravintolaa, joten täällä myös perheen vakituinen kokki pääsee nauttimaan valmiin ruokapöydän antimista.

Buffetravintolassa on tarjolla jokaiselle jotakin - sekä sisällä että ulkotiloissa. Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun pääset nauttimaan aamiaisella buffetpöytien herkuista. Ja toinen suosittu ruokapaikka on hotellin oma kortteliravintola hotellialueen toisessa päässä. Täällä tarjolla on mukavia lounas- ja illallisruokia, perinteisiä ruokasuosikkeja ja mukana on myös vähän paikallisia makuja. Illan pimentyessä ja lyhtyjen loistaessa kilpaa tähtien kanssa avataan myös hotellin toinen, vähän fiinimpi ravintola, Fino Restaurant & Grill, joka sopii hyvin sinulle, joka haluat ruokailuhetkeen vähän ekstraa. Paistettua lihaa, kalaa ja viinikaappi täynnä erinomaisia ja mielenkiintoisia viinejä.

Lollo & Bernie ovat tietenkin myös olleet paikan päällä maistelemassa ravintoloiden herkkuja ja hyväksyneet lasten ruokalistat, joten voimme luvata, että kaikki ovat tyytyväisiä. Mikäli jonain iltana haluat syödä jotain hyvää omalla parvekkeella, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset omasta "korttelikrouvista".
Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Mehmets Kitchen

Hotellin oma kortteliravintola on avoinna lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ja lisäksi ympäristö on miellyttävä. Ruokalistalla on turkkilaisia erikoisuuksia, salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeellasi tai terassillasi, niin ei hätää – Mehmets Kitchenistä saa mukaan myös take away -annoksia.

Fino Restaurant & Grill

Tyylikäs ja moderni ravintola, joka ei kuitenkaan ole liian virallinen. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että aivan uusia ruokalajeja sekä herkullisia turkkilaisia erikoisuuksia. Myös lapset toivotetaan tervetulleiksi viihtymään ravintolan mukavaan tunnelmaan. Tämä illallisaikaan avoinna oleva ravintola sijaitsee kerrosta ylempänä (ei hissiä).

Buffetravintola

Mikäli olet varannut Inclusive-paketin, syöt ateriasi Buffetravintolassa. Täällä tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet. Tiettyinä iltoina pääset myös nauttimaan maukkaista teemabuffetin herkuista.

J.O.S.

Kun kaipaat terveellistä välipalaa, kannattaa suunnata J.O.S.-baariin (Juice. Other things. Smoothies.), jossa on tarjolla raikkaita ja jännittäviä vaihtoehtoja, kuten tuorepuristettuja mehuja, smoothieita, kahvia, crepsejä ja paljon muuta. Voit nauttia juomasi ja välipalasi joko paikan päällä tai ottaa mukaan joko allasalueelle, rannalle tai huoneistoon.

Beach Club

Beach Club

Hotellin oma yksityinen rantakaistale sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Pitkällä ja lapsiystävällisellä rannalla on myös hotellin oma Beach Club, joka on suosittu kokoontumispaikka. Beach Clubissa on tarjolla kevyttä lounasruokaa, juomia sekä snacksejä. Rannalla on ilmasiet aurinkotuolit ja aurinkovarjot. Beach Clubissamme kaikki maksetaan hotellin omalla maksukortilla. All Inclusiven varanneille vieraille sisältyy myös Beach Clubin palvelut.

Lounge Bar

Lounge Bar

Mitäs sanot virkistävästä drinkistä, auringonlaskusta ja ihanasta musiikista? Lounge Bar -baarissamme saat nauttia kaikista kolmesta sekä lisäksi vielä Siden Vanhaankaupunkiin avautuvasta upeasta näköalasta. Täydellinen paikka rentoutua ja rauhoittua joko ennen tai jälkeen illallisen. Lounge Bar ei sisälly Sunwing All Inclusiveen.

Baari

Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä baarissa, joka sijaitsee Fino Restaurant & Grillin vieressä. Tarjolla on myös lapsille omia juomavaihtoehtoja. Baarista näkee hyvin myös esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

The Sportsbar

The Sportsbar

The Sportsbarissa voit seurata erilaisia urheilutapahtumia satelliittikanavilta. Jalkapallon lisäksi näytetään tennistä, golfia, formulaa ja paljon muuta. Mukavassa ympäristössä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin ja baarissa tarjoillaan myös pientä syötävää.

Mini Market

Sunwingin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, vaippoja, vauvan ruokia ja lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastapaistettua leipää, take away -ruokia ja juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli haluat joku ilta jäädä kotiin ja syödä vain jotain pientä omalla parvekkeella, tai muuten vain haluat lähteä käymään kaupassa. Mini Market sijaitsee heti ravintoloiden alapuolella.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -turvallisuuskäytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Side Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna buffetravintolassa. Hedelmiä, jugurttia, viiliä, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Tilattava jo etukäteen kotimaassa ennen matkaa.

Sunwing Inclusive

Syöt hotellissa viitenä tiettynä päivänä seitsemästä, ja niinä kahtena päivänä, jolloin lounas ja illallinen eivät sisälly hintaan, sinulla on mahdollisuus ruokailla missä ikinä haluat.

Sunwing Inclusiveen sisältyy:

 • aamiaisbuffet päivittäin
 • lounas ja illallinen viitenä tiettynä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla 10 päivänä 14:stä) ja ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen olut tai viini
 • useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ

Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin. Lisätietoa hotellin tarjonnasta voit lukea hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.30-14.00 ja illallisbuffét klo 18.30-21.00, ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen olut tai viini
 • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, turkkilainen, Tex Mex ja BBQ
 • Lämpimiä ja kylmiä välipaloja klo 10.30-12.00 ja klo 16.00-18.00
 • Ilmaiset juomat (mineraalivesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat) sekä kahvi/tee klo 10.30-24.00
 • Irtojäätelöä kastikkeen kera sekä pikkuleipiä klo 10.30-22.00
 • Beach Clubissa sisältyy yksinkertainen lounas listalta, kuten salaatti, voileivät, pizza ja hampurilaiset klo 12.00-16.00 sekä vesi, virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja talon viini klo 10.00-18.00

Lähtöpäivänä All Inclusive on voimassa hotellista poislähtöön asti. Mikäli kahden viikon lomalla olet varannut All Inclusiven vain ensimmäiselle viikolle, on All Inclusive voimassa 8. lomapäivänä klo 14.00 saakka – viikko saapumisen jälkeen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing All Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Side Beachissä on kaikkiaan 7 uima-allasta. Täällä on kaksi perheallasta ja yksi funpool, joista on kaksi vesiliukumäkeä. Lisäksi ulkotiloissa on kaksi babypoolia. Katoksen alla ovat sisäuima-allas sekä babypool, jotka molemmat ovat avoinna 1.10.-15.5. Jotta valinnanvaraa olisi riittävästi, lyhyen kävelymatkan päässä on myös pitkä ja leveä hiekkaranta, jossa on Sunwingin oma Beach Club.

Babypool 1

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 29 m2
Syvyys: 30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 25 astetta*
Öppettider: 08.00 - 20.00

Babypool 2

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 29 m2
Syvyys: 30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 25 astetta*
Avoinna: klo 08.00-20.00

Perheallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 695 m2
Syvyys: 10-140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, n. 25 astetta**
Avoinna: klo 08.00-20.00

Perheallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 713 m2
Syvyys: 10-140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, n. astetta**
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 162 m2
Syvyys: 120 cm
Vesiliukumäki: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 25 astetta*
Avoinna: klo 08.00-20.00****

Sisäallas Babypool

Allastyyppi: Sisäuima-allas***
Koko: 10 m2
Syvyys: 30 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 23 astetta
Avoinna: klo 09.00-19.00

Sisäuima-allas

Allastyyppi: Sisäuima-allas***
Koko: 80 m2
Syvyys: 140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 23 astetta
Avoinna: klo 09.00-19.00

Ranta

Ranta

Itäiselle rannalle on hotellista matkaa noin 500 metriä. Rannalle mentäessä on ylitettävä liikennöity tie. Pitkä ranta sopii hyvin lapsille. Ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Ilmainen edestakainen hotellin rantabussi liikennöi Beach Clubille useamman kerran päivässä.

*Veden lämpötila uima-altaassa saattaa vaihdella vuorokauden aikana ulkolämpötilan mukaan.
**Uima-altaat ovat lämmitetyt 1.10.-5.11.2020.
***Sisäuima-allas on avoinna 1.10.-15.5.
****Vesiliukumäet ovat avoinna klo 10.00-12.30 sekä 14.30-17.00 (muutokset mahdollisia).

Alle 10-vuotiaat saavat laskea vesiliukumäessä vain vanhempiensa tai jonkun muun aikuisen valvonnassa, ja lapset ovat silloin täysin heidän vastuullaan.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunwing Side Beachissä on hyvät kuntoilumahdollisuudet, mikäli olet kiinnostunut treenaamaan lomallasi. Tarjolla on monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Lisäksi voit osallistua myös uima-altaalla erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin sekä suosituille vesiaerobic-tunneille.

Mitäpä sanot, jos hyppäisit heti aamusta uimaan, kävisit joogatunnilla tai vaikka omin päin treenaamassa kuntosalilla - ja sen jälkeen nautit perinteisen, turkkilaisen saunan löylyistä hotellin suositulla Spa-osastolla.

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos päivä alkaisikin Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesijumppatunnille? Tai kiinnostaisiko sinua vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Tässä hotellissa nuorilla ja heidän vanhemmillaan on myös mahdollisuus yhdessä osallistua Fitness Together -kuntoilutunneille. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta, paitsi Fitness Together -tunneille voivat osallistua myös 11–15-vuotiaat.

Vesiaerobic

Yksi hauskimmista kuntoilumuodoista Sunwing Family Resortsissa on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Pulahda altaaseen ja osallistu hieman tavallisuudesta poikkeaville jumppatunneille. Vesiaerobic-tuntien ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Ikäraja 13 vuotta, paitsi Fitness Together 11–15-vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Tennis & Monitoimikenttä

Sunwing Side Beachissä on sekä tenniskenttä että monitoimikenttä. Välineet voit vuokrata Help Deskistä ja tennispalloja voit ostaa Mini Marketista. Haluatko hioa tennistaitojasi? Tai vain kokeilla uutta urheilulajia? Hotellin vierailla on mahdollisuus varata yksityinen tennistunti. Varaukset tehdään Help Deskissa, opetustuntien ajat vaihtelevat.

Golf

Sunwing Side Beachistä on noin 45 kilometriä Belekin golfkentille, Nobilis Golf ja Gloria Golf. Hotellisi Help Deskin henkilökunta auttaa mielellään sinua varaamaan peliaikoja kentille.

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa Sunwing Family Resortsin aktiviteettiohjaajat järjestävät erilaisia urheiluaktiviteetteja. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwingissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille järjestetään paljon erilaista ohjelmaa - on avoimet ovet, aarteen etsintää ja seikkailuretkiä, lasten suosikkihahmot Lollo & Bernie tulevat viihdyttämään ja tarjolla on myös Lollo & Bernie's Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tästä voit käydä tutustumassa aktiviteettitarjontaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Lollo & Bernie pitävät huolen siitä, että myös perheen pienimmät viihtyvät. Lollo & Bernie Clubissa riittää mielenkiintoista tekemistä ja pääset myös tutustumaan uusiin lomakavereihin. Sunwing Side Beach -hotellissa Lollo & Bernie Club sijaitsee päärakennuksen puolella, lähellä Lollo & Bernie Suites -huoneita sekä leikkipaikkaa. Tänne lapset kokoontuvat, kun on lasten aktiviteettien aika ja Mini Landiin voi myös tulla leikkimään, puuhastelemaan kaikkea kivaa ja katselemaan filmejä yhdessä isän tai äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta.

Sunwing Side Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä hotellissasi tapahtuu lomasi aikana? Lue lisätietoja Holiday Plannerista hotellissasi järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie Club. Useamman kerran viikossa ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset yhdessä vanhempiensa kanssa tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollo & Bernie Clubin yhteydessä on aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Play & Splash

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että lapset voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Lollo & Bernie Clubiin, kun on Adventure Gamesin aika. Lähdetään salaisen aarteen metsästykseen tai osallistu vaikkapa Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille! Adventure Gamesin aikana saattaa tapahtua mitä tahansa! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa.
Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumppaan treeneihin voivat osallistua kaikki 3-7-vuotiaat (ikärajat ovat sitovia) lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4-7-vuotiaille lapsille. Ikärajat ovat sitovia.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7 -vuotiaille (ikärajat ovat sitovia) lapsille. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko eli pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, ehkä Lollo tai Bernie ilmestyy myös paikalle... Minidisko kestää n. 20-25 min.

Lasten show-esitykset

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää show-esityksistä

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

Teen Lounge on 8–11-vuotiaitten kokoontumispaikka. Huippusesongin aikana eli pääsiäis-, kesä- ja syysloman aikana toivotetaan myös kaikki 12–15-vuotiaat tervetulleiksi. Teen Loungessa voi viettää aikaa ilman aikuisia ja pikkulapsia. Täällä on tarjolla pelejä ja erilaista ajanvietettä, mikäli haluat hetkeksi pois auringosta ja uima-altaalta. Kun haluat taas lähteä ulos ja kaipaat vähän fyysisempiä haasteita, voit pelata vaikka erän pingistä tai biljardia uusien kavereidesi kanssa. Tai mitä sanot Power Walkista rannalla ja sen jälkeen pelataan fudismatsi? Sen jälkeen voit hypätä suoraan mereen virkistäytymään ja pestä pelihiet pois! Sunwing Side Beachissä on myös sporttibaari, jossa kaikenikäiset urheilusta kiinnostuneet voivat yhdessä syventyä erilaisiin urheilutapahtumiin.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, osallistu urheiluaktiviteetteihin sekä erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella videoita sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai hotellin omilta infosivuilta Holiday Plannerista. Ohjelma näkyy livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison kokoontumispaikka, jossa voi viettää aikaa ilman aikuisia ja pikkulapsia. Tarjolla pelejä ja erilaista ajanvietettä, mikäli haluat hetkeksi pois auringosta. Kun haluat taas lähteä ulos ja kaipaat vähän fyysisempiä haasteita, voit pelata erän pingistä tai biljardia uusien kavereidesi kanssa. Tietyistä aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan tai haluavat kokeilla monia erilaisia juttuja. Kesto noin 30-55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useina päivinä viikossa Teen Loungessa järjestetään Creative Time, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tekemään koruja, voit koristella puhelimesi tai suunnitella jotain muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Haasta kaverisi!

Kun pelihallissa koneiden kanssa puuhastelu kyllästyttää ja haluat enemmän fyysistä haastetta, voit lähteä pelaamaan uusien kavereidesi kanssa vaikka pingistä tai muutaman erän biljardia. Joistakin aktiviteeteista peritään lisämaksu. Tai mitä jos vaikka lähdette rannalle pelaamaan jalkapalloa. Matsin jälkeen voit hypätä suoraan mereen vilvoittelemaan!

Teen Talent

Monet 8–15-vuotiaat (ikärajat ovat sitovia) käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Taitavan showteamin väki auttaa sinua tulemaan taiteilijaksi, ja saat heiltä myös apua koreografian suunnitelusta meikin tekoon. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Henkilökunta

Sunwing Side Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen
Sijainti

Sijainti

Siden keskustaan n. 1,7 km. 500 metrin päässä hotellista on pieni paikallinen keskusta. Täällä on muutamia kauppoja ja ravintoloita sekä Mini Market ja pankkiautomaatti. Liikenteen äänet saattavat häiritä. Bussikuljetus lentokentältä kestää n. 60 min.

Adnan Menderes Bulvari
07330 Side / Antalya
P. +90-242-753 69 00
sidebeach@baruthotels.com

Viihde

Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla. Sunwing Side Beachin esiintymisalue on suunniteltu niin, että sekä lapset että aikuiset näkevät hyvin. Mukavia sohvia, pehmeitä mattoja ja mielenkiintoinen valaistus.

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää showesityksistä

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Showtime!

Teen Talent

Mikäli olet 8–15-vuotias (ikärajat ovat sitovia), sinulla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Taitava Showtiimi auttaa koreografian ja meikkien teossa - ja sinusta tulee artisti! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä! Käytä tilaisuus hyväksesi ja nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Viikon kohokohta pienille vieraillemme. Lastenshown jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko! Useana iltana viikon aikana diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilavalle tulee tungos. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään, ja kaikki tanssimisesta innostuneet lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä tanssilavalla. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeaa ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. Lollo & Bernie's After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Spa

Kaikki kunnia mukaville rannoille, turkoosinsiniselle vedelle ja kirkkaana loistavalle auringolle – mutta halutessasi voida todella, todella hyvin, suosittelemme sinulle käyntiä spa-osastolla. Sunwing Side Beachin Spa on paikallisessa omistuksessa.

Täällä voit hemmotella itseäsi perinteisessä turkkilaisessa saunassa ja tarjolla on myös paljon erilaisia kauneushoitoja, jotka varataan perillä paikan päällä. Kids program tarjoaa vaihtoehtoja lapsille. Spa Together puolestaan mahdollistaa sen, että lapset (3-vuotiaista ylöspäin) ja nuoret (11-vuotiaat ja sitä vanhemmat) voivat nauttia spa-osaston hoidoista yhdessä vanhempiensa kanssa.

HINNAT JA VARAAMINEN

Valitse huone

Valitse huone

Näytettävät hinnat koskevat koko varausta.