Hotellit (28)

Matkat – Tanska

Tanska houkuttelee ravintoloillaan, ostosmahdollisuuksillaan ja rennolla tunnelmallaan. Lisäksi on rantoja, kuuluisia museoita ja perheaktiviteetteja.
Tanska koostuu yli 400 nimetystä saaresta, joten riippumatta siitä missä päin olet, meri on aina noin viidenkymmenen kilometrin päässä. Suurimmat saaret ovat Jyllanti, Fyn ja Sjælland, jossa Kööpenhamina sijaitsee. Tjäreborgilla matkustaessasi pääset kokemaan Kööpenhaminan parhaat puolet ja voit asua keskeisellä sijainnilla tässä viehättävässä kaupungissa. Täällä kannattaa maistella paikallisia smørrebrødejä, leivonnaisia, makkaroita ja maailmankuulua olutta sekä nauttia mahtavasta ravintolatarjonnasta, joka on saanut tunnustusta koko Euroopassa.

Nähtävyydet Tanskassa

Jos olet kiinnostunut nykytaiteesta, kannattaa ehdottomasti lähteä käymään Louisianan modernin taiteen museossa. Museo sijaitsee Humlebækissä, noin 35 kilometrin päässä Kööpenhaminasta pohjoiseen, ja pääset tänne kätevästi junalla. Tanskassa on todella monipuolinen kulttuurielämä ja erilaisia tapahtumia järjestetään jatkuvasti – konsertteja, musiikkifestivaaleja, ruokafestivaaleja, maratoneja, joulumarkkinoita ja Tivolissa vietetään muun muassa halloweenia.

Upeat rannat Tanskassa

Tanskan yksi ylpeyden aihe ovat sen upeat hiekkarannat. Tanskalaiset itse ovat äänestäneet Länsi-Jyllannissa sijaitsevan Søndervigin rannan maan parhaaksi. Toinen upea ranta on Amager Strandpark, jonne pääset kätevästi metrolla Kööpenhaminan keskustasta. Tässä yhteydessä on tietenkin mainittava myös Skagen, joka on tunnettu ja suosittu lomakohde. Täällä voit seisoa toinen jalka Kattegatissa ja toinen Skagerrakissa.

Lasten kanssa Tanskaan

Lapsiperheiden suosikkikohde Tanskassa on tietenkin Legoland, joka sijaitsee Etelä-Jyllannin Billundissa. Tämä monipuolinen huvipuisto on kaikkien lapsenmielisten unelmakohde. Tanskassa on myös Pohjois-Euroopan suurin akvaario, Den Blå Planet, jonka omalaatuinen rakennus sijaitsee lähellä Kööpenhaminan lentokenttää, Kastrupia. Mainio ja vauhdikas kohde on myös Kööpenhaminan keskustan Tivoli sekä Klambenborgissa, noin 15 kilometrin päässä Kööpenhaminasta pohjoiseen sijaitseva perinteinen huvipuisto Bakken.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Tanska

Matkakohteet – Tanska

Lisää kohteita - Tanska
Kööpenhamina
Kööpenhamina on viehättävä suurkaupunki, jossa kaikki sijaitsee mukavalla etäisyydellä toisistaan. Riippumatta siitä, pidätkö ostoksista, viihde-elämästä, ravintoloista vai nähtävyyksistä.

kukkivat kirsikkapuut ja sininen taivas Kööpenhaminassa

Vinkit Kööpenhaminan viikonloppumatkalle

Lue lomalähettiläämme Marian vinkit Kööpenhaminaan viikonloppumatkalle. Kööpenhaminaan voi matkustaa koska vain, sillä kaupungissa on paljon nähtävää ja tekemistä vuoden ympäri.