Hotellit (20)

Matkat – Qatar

Tjäreborgilla matkustaessasi voit tehdä lyhyen pysähdyksen Qatariin tai halutessasi viettää koko loman täällä rantaelämästä ja mielenkiintoisesta kulttuurista nauttien.
Vaikka Qatar on yksi Arabian niemimaan pienimmistä maista, niin on monia hyviä syitä matkustaa tänne. Ilmasto on yksi niistä, sillä aurinkoa täällä riittää myös talvisaikaan. Qatar on mainio kohde, kun kaipaat aurinkoa talven keskelle.

Doha

Doha on Qatarin pääkaupunki, jossa myös Tjäreborgin hotellit sijaitsevat. Kaikki hotellit ovat tasokkaita, ja useimmat niistä sijaitsevat aivan rannan tuntumassa tai lähietäisyydellä rannasta. Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, mielenkiintoinen vierailukohde on Souq Waqif -markkinat, joiden alkuperä on ikivanhoissa beduiinimarkkinoissa. Täällä voit kierrellä ympäriinsä ja nauttia mielenkiintoisista tuoksuista, äänistä, mausteista ja paljosta muusta. Upea kohde on myös islamilaista taidetta useilta aikakausilta esittelevä museo Museum of Islamic Art, jonka löydät kävelemällä alas rantaa kohti.

Koe aavikot

Qatarissa ollessasi kannattaa ehdottomasti lähteä vierailemaan aavikolla, sillä aavikot ovat merkittävä osa Qatarin maisemaa. Safarilla nelivetoisen maastoauton kyydissä pääset nopeasti ja helposti tutustumaan mielenkiintoisimpiin kohteisiin ja mahtavimpiin maisemiin.

Pysähdy Qatarissa

Qatarissa voit viettää ihanan loman auringossa keskellä talvea tai pysähtyä vain muutamaksi päiväksi matkalla johonkin kauempana olevaan kohteeseen. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi suunnittelet juuri omien toiveidesi mukaisen matkan ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Qatar

Matkakohteet – Qatar

Lisää kohteita - Qatar
Doha
Dohaan voit mainiosti pysähtyä muutamaksi päiväksi, ennen kuin jatkat matkaasi pidemmälle tai viettää mielenkiintoisen loman auringossa.