Tori Lissabonissa

Kaupunkilomalle pääsiäisenä

2024

Pääsiäisen kaupunkilomat 2024

Miltä kuulostaisi pitkän viikonlopun kaupunkiloma pääsiäisenä? Valitse mielenkiintoinen kaupunkikohde ja ota samalla varaslähtö kevääseen.

Pääsiäisen aikaan on mukava sovittaa lomamatka – lapsilla on vapaata koulusta ja itselläkin säästyy muutama lomapäivä. Lyhyempikin pääsiäismatka tuo virkistävää vaihtelua, ja siihen mahtuu kosolti elämyksiä. Tutustu laajaan kaupunkilomien valikoimaamme ja poimi sieltä juuri sinulle sopiva viikonloppuloma tai pidempi matka - sinä päätät!

Pääsiäisen suositut viikonloppumatkakohteet

Pääsiäismatkat Eurooppaan

Pääsiäisen viikonloppuloma Lontoossa

Lontoo

Lontoo on täydellinen valinta pääsiäisen pitkän viikonlopun matkakohteeksi. Ehdit ostoksille, nauttimaan runsaasta ravintolatarjonnasta ja näkemään monia nähtävyyksiä sekä kokemaan parasta Lontoon antia viikonlopun kaupunkilomalla.

Pääsiäisen pitkä viikonloppu Lontoossa - pääset nauttimaan suurkaupungin tarjonnasta.

Pääsiäisloma Barcelonassa

Barcelona

Ota varaslähtö kesään pääsiäisenä Barcelonassa. Nautit suurkaupungin palveluista ja nähtävyyksistä, mutta myös rentoutumisesta rannalla. Barcelonassa on kaikkea mitä voi toivoa pääsiäisen pitkälle viikonloppulomalle.

Barcelona - kaikki mitä voit toivoa pääsiäisen pitkälle viikonloppulomalle.

Inspiraatiota pääsiäisen pitkän viikonlopun matkalle

Jos et ole vielä päättänyt missä ja miten viettää pääsiästä, tutustu ammattilaisten kaupunkilomavinkkeihin ja varaa matka pääsiäisen viikonloppulomalle.

Lontoo

Marikan vinkit Lontoon kaupunkilomalle

Lontoo tarkoittaa Marikalle musiikkia, taidetta, jalkapalloa, hyvää ruokaa ja hieman shoppailua. Tutustu lomalähettiläämme Marikan vinkkeihin Lontoon matkalle.

Pariisi

Pariisi - enemmän kuin Eiffel

On tosi houkuttelevaa suunnata Eiffel-tornille, Louvreen ja Riemukaarelle, kun kerran ollaan Ranskan pääkaupungissa Pariisissa. Mutta entä muuta, missä ovat ne hienoimmat pienet aarteet ja elämykset? Lue Lomalähettiläämme marian suositukset Pariisiin.

Berliini

Alati muuttuva Berliini

Historialliset paikat ja monumentit Berliinissä ovat kiehtovia , mutta kannattaa mennä myös sinne, minne berliiniläiset itsekin. Lue parhaat vinkit minne mennä Berliinissä.