Hotellit (18)

Matkat – Liettua

Itämeren äärellä sijaitsevan Liettuan pääkaupunki Vilna on mielenkiintoinen matkakohde, joka on täynnä kulttuuria ja historiaa.
Liettuassa kulttuuri on tärkeä osa yhteiskuntaa, minkä tulet varmasti huomaamaan matkasi aikana. Pääkaupunki Vilna on Unescon maailmanperintölistalla, ja kaupungin kulttuurielämä on todella vilkas – kaikkialla on teattereita, konsertteja ja taidetta. Liettuassa voi edelleen huomata Venäjän vallan ajan vaikutuksen, joka on yksi merkittävä osa Liettuan rikasta historiaa.

Liettua - Euroopan keskipiste

Liettua on suurin ja eteläisin kolmesta Baltian maasta, ja myös Euroopan maantieteellinen keskipiste sijaitsee täällä. Tämä keskipiste on lähellä Vilnaa ja sen merkiksi pystytettiin patsas vuonna 2004 Liettuan liittyessä Euroopan unioniin. Patsaalle on helppo päästä ja sen lähistöllä on upeita kävelyreittejä ja kaunista ympäristöä.

Tjäreborgin matkat Liettuaan

Liettua on täydellinen viikonloppukohde läheisen sijaintinsa ansiosta. Matkustaessasi Tjäreborgilla Liettuaan valittavanasi on useita eritasoisia hotelleja. Kaikki Tjäreborgin hotellit ovat keskeisellä sijainnilla ja kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Liettua

Matkakohteet – Liettua

Lisää kohteita - Liettua
Vilna
Vilnaan lennät alle kahdessa tunnissa Helsingistä, joten täällä voit mainiosti viettää viikonlopun tai pidemmänkin loman.