Hotellit (34)

Matkat – Latvia

Latviaan lennät reilussa tunnissa, joten tämä on mainio viikonloppukohde, jossa voit nauttia hyvästä ruuasta ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä.

Matkustaessasi Latviaan on kohteena viehättävä Riika. Tämä Latvian pääkaupunki on mielenkiintoinen näyteikkuna maan monipuoliseen historiaan ja kulttuuriin. Täällä on myös paljon trendikkäitä ravintoloita, mielenkiintoisia kauppoja ja hyvin hoidettuja museoita – kaiken lisäksi hintataso on todella kohtuullinen. Vanhassakaupungissa kaikki on mukavasti kävelyetäisyydellä, kuten esimerkiksi Tuomiokirkko, Ruotsalainen portti ja Raatihuoneentori. Vanhankaupungin ulkopuolelta löydät markkinat sekä vehreät puistot, jotka reunustavat entistä vallihautaa. Jo yhden päivän aikana ehdit nähdä paljon ja tehdä ostoksiakin ilman, että sinun täytyy kiirehtiä nähtävyydeltä toiselle. Kaikkialla on myös viihtyisiä kahviloita ja baareja, joihin voit istahtaa lepuuttamaan jalkojasi.

Tjäreborgin Latvia

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Viikonloppuloma, pidennetty viikonloppu tai vaikka kokonainen viikko, valinta on täysin sinun. Hotellivalikoimamme on monipuolinen, ja kaikki hotellit sijaitsevat kävelyetäisyydellä keskustasta.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Latviassa?
Latvian pääkapungin sää muistuttaa suurelta osin Pohjoismaiden säitä. Kesät ovat lämpimiä ja päivän keskilämpötila on yli 20 °C, talvella on yleensä muutaman asteen miinuksen puolella. Paras matkustusajankohta on toukokuusta elokuuhun, jolloin on lämpimintä, kuivinta ja valoisinta. Syyskuussa lämpötila on edelleen miellyttävä, noin 16 °C, vaikkakin aurinkotuntien määrä vähenee ja myös sateiden mahdollisuus lisääntyy mitä pidemmälle syksyyn mennään. Kylmintä on joulukuusta maaliskuulle, jonka jälkeen päivät rupeavat taas pitenemään ja lämpötila kohoaa nopeasti - huhtikuun keskimääräisestä 9 °C:sta toukokuun 16 °C:een.
Passi ja viisumi
Passi ja viisumi
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana matkustusasiakirja (passi tai Schengen-maissa myös poliisin myöntämä valokuvallinen henkilökortti), joka on voimassa oleva ja moitteettomassa kunnossa. Suosittelemme, että passi on voimassa Eurooppaan ja lähialueille suuntautuvilla matkoilla vähintään 3 kk ja Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Latvia. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkakohteet – Latvia

Riika
  • Ruoka & juoma
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
Riika on moderni suurkaupunki, jolla on myös pitkä historia. Lyhyen lentoajan ansiosta Riika on mainio viikonloppukohde.

Tee matkahaku – Latvia