Hotellit (32)

Matkat – Latvia

Latviaan lennät noin tunnissa, joten tämä on mainio viikonloppukohde, jossa voit nauttia hyvästä ruuasta ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä.
Matkustaessasi Latviaan on kohteena viehättävä Riika. Tämä Latvian pääkaupunki on mielenkiintoinen näyteikkuna maan monipuoliseen historiaan ja kulttuuriin. Täällä on myös paljon trendikkäitä ravintoloita, mielenkiintoisia kauppoja ja hyvin hoidettuja museoita – kaiken lisäksi hintataso on todella kohtuullinen. Vanhassakaupungissa kaikki on mukavasti kävelyetäisyydellä, kuten esimerkiksi Tuomiokirkko, Ruotsalainen portti ja Raatihuoneentori. Vanhankaupungin ulkopuolelta löydät markkinat sekä vehreät puistot, jotka reunustavat entistä vallihautaa. Jo yhden päivän aikana ehdit nähdä paljon ja tehdä ostoksiakin ilman, että sinun täytyy kiirehtiä nähtävyydeltä toiselle. Kaikkialla on myös viihtyisiä kahviloita ja baareja, joihin voit istahtaa lepuuttamaan jalkojasi.

Tjäreborgin Latvia

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Viikonloppuloma, pidennetty viikonloppu tai vaikka kokonainen viikko, valinta on täysin sinun. Hotellivalikoimamme on monipuolinen, ja kaikki hotellit sijaitsevat kävelyetäisyydellä keskustasta.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Latvia

Matkakohteet – Latvia

Lisää kohteita - Latvia
Riika
Riika on moderni suurkaupunki, jolla on myös pitkä historia. Lyhyen lentoajan ansiosta Riika on mainio viikonloppukohde.