Hotellit (19)

Matkat – Kuuba

Kuubassa pääset kokemaan historian havinaa Havannassa ja upeita vaaleita paratiisirantoja Varaderossa. Tervetuloa Karibialle!
Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja pääkaupunki Havannassa sekä Varaderon niemimaalla. Parasta on luonnollisesti viettää lomaa molemmissa paikoissa, niin saat nauttia lomasta mahdollisimman paljon. Aoita lomasi esimerkiksi viettämällä muutama päivä Havannassa ja jatka sitten rantalomalle Varaderoon. Voit myös halutessasi viettää kokonaisen viikon kaupungissa ja toisen viikon rannalla. Päätitpä viettää lomasi miten tahansa, Havannassa kannattaa ehdottomasti käydä ja kokea kaupungin ainutlaatuinen ilmapiiri ja vilkas katuelämä.

Aktiviteetit Kuubassa

Kuubassa on mahdollista harrastaa erilaisia aktiviteetteja, jos rantaelämä alkaa kyllästyttää. Varaderossa voit pelata golfia, osallistua esimerkiksi leijalautailukurssille, lähteä sukeltamaan tai hypätä laskuvarjolla. Monissa hotelleissa on oma spa-osasto, joten voit varata sinulle sopivan ajan ja erilaisia käsittelyjä tai hieronnan. Havannassa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten Vallankumousmuseo, Partagasin sikaritehdas ja vanha Capitolion hallintorakennus.

Lasten kanssa Kuubaan

Varaderon kapeaa niemeä reunustaa lähes parikymmentä kilometriä pitkä ja leveä hiekkaranta, jonka hiekka on vaaleaa ja pehmeää. Tämä ranta sopii erinomaisesti niin isommille kuin pienemmille lapsille. Rannalla on useita suurempia hotelleja, joissa All Inclusive sisältyy hintaan ja useissa hotelleissa on myös lastenkerho ja aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Jos matkustat suurempien lasten kanssa, kannattaa ehdottomasti käydä Havannassa. Kuubalaiset ovat yleisesti ottaen hyvin lapsirakkaita ja suhtautuvat myönteisesti lapsiperheisiin.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Kuuba

Matkakohteet – Kuuba

Lisää kohteita - Kuuba
Havanna
Kuuban matkalla on ehdottomasti myös käytävä Havannassa. Upea arkkitehtuuri on silmiinpistävää, samoin kuin vanhat 50-luvun autot. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt kokonaan.
Varadero
Lapsiperheet ovat tervetulleita Varaderossa sijaitsevaan Sol Palmeras -hotelliin. Varaderossa hintaan sisältyy All Inclusive lähes kaikissa hotelleissamme.