Matkat – Cavtat

Cavtat on tunnelmallinen pieni kaupunki Dalmatian rannikolla. Täällä vietät rennon loman hyvän ruuan, ihanien rantojen ja kauniiden maisemien äärellä.
Cavtat sijaitsee kauniilla pienellä niemellä vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Dubrovnikista kaakkoon. Kaupunki on sympaattisen pieni, asukkaita on alle kaksi tuhatta, ja täältä löytyy kaikki, mitä Kroatialla ja Dalmatialla on tarjota: sininen meri, kristallinkirkasta vettä, viihtyisiä kujia ja mukava tunnelma. Cavtatissa pääset nauttimaan paikallisesta elämänmenosta, hyvästä ruuasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Cavtat

Cavtatin kaupungilla on pitkä historia, minkä voi huomata kävellessään ympäriinsä vanhankaupungin autottomassa osassa. Täällä on renessanssipalatsi, roomalaisia jäännöksiä ja mukulakivikatuja, joita ohikulkijat ovat kuluttaneet satojen vuosien ajan. Alhaalla satamassa on kaunis promenadi, jonka äärellä on paikallisia baareja ja ravintoloita. Voit lähteä kävelyretkelle rantapromenadia pitkin ja poiketa matkalla uimaan jollekin lukuisista pienistä poukamista tai rannoista.

Dubrovnik ja Montenegro

Cavtat sijaitsee vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Montenegron rajalta, joten voit hyvin lähteä mielenkiintoiselle päiväretkelle toiseen maahan, etenkin vuokra-autolla. Toinen mainio ja lähempänä oleva retkikohde on kaunis, muurien ympäröimä Dubrovnikin kaupunki, joka on Unescon maailmanperintölistalla. Dubrovnikiin pääset kätevästi laivalla.

Matka Cavtatiin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Cavtatiin valittavanasi on erilaisia hotelleja, joista useimmat sijaitsevat rannalla tai sen läheisyydessä, joten uimaan on aina lyhyt matka. Joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Rantahotelleja
  • Mielenkiintoinen historia
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Cavtat

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Cavtat