Matkat – Lardos

Lardos on täydellinen kreikkalainen lomakohde, jossa on hieman maaseudun charmia.
Lardos tai kenties sittenkin Lindos? Nämä kaksi lomakohdetta saattavat vaikuttaa samanlaisilta, mutta ne eroavat kuitenkin toisistaan hyvin viehättävällä tavalla. Lardoksessa olet vilkkaimpien turistivirtojen ulkopuolella, mutta kuitenkin lähellä Lindoksen monipuolista huvielämää ja nähtävyyksiä, kuten kuuluisaa Akropoliksen linnoitusta. Lardoksessa voit kokea kaksi hyvin erilaista maailmaa. Toinen niistä sijaitsee heti Pefkoksen jälkeen, ja on enemmän rantaelämään ja turismiin keskittynyt alue, jossa on useita hotelleja, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Toinen puoli eli Lardoksen kaupunki sijaitsee noin 10 minuutin matkan päässä täältä ja on tunnelmaltaan täysin toisenlainen. Täällä asuvat paikalliset, ja alueella on viihtyisiä tarvenoja, markkinoita ja toreja. Kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan Lardoksen kaupunkiin, jossa voit kävellä ympäriinsä katselemassa paikallista elämää sekä nauttia maukkaan lounaan tai illallisen.

Ylelliset ja lapsisystävälliset hotellit Lardoksessa

Tjäreborgin Lindian Village Beach Resort, Curio Collection by Hilton -hotelli on varmasti unohtumaton elämys. Hotelli on moderni, raikas ja siinä on ripaus ylellisyyttä, ja osassa huoneista on oma uima-allas. Hotellialueen rauhallisessa tunnelmassa on helppo rentoutua ja näkymät ovat henkeä salpaavan kauniit. Kreikalle tyypillinen sininen väri näkyy kaikkialla – ravintoloissa, sisustuksessa ja unohtamatta merta. Jos haluat asua vieläkin lähempänä rantaa, tutustu myös Lindos Princess -hotelliin, joka on tyylikäs ja lapsiystävällinen All Inclusive -vaihtoehto aivan rannan tuntumassa.

Luontoa ja huveja

Lardoksen hotellissamme on tarjolla useita erilaisia aktiviteetteja, kuten vesiurheilua. Voit pelata minigolfia tai ajaa kartingia Lardoksen kylässä. Tai ehkäpä mieluummin teet pitkän patikkaretken. Lardoksen harmoninen luonto on samanlainen kuin muissakin lähialueen pienissä lomakohteissa. Mimosa kukkii aikaisin keväällä, joten mikä on miellyttävämpää kuin pysähtyä välillä nuuhkimaan mimosan tuoksua. Tunnet huumaavan tuoksun nenässäsi vielä kävelyretken jälkeenkin.

Rauhallista lomailua Lardoksessa

Lardos on erinomainen valinta silloin, kun haluat viettää rauhallisen ja rentouttavan loman. Täällä voit nautiskella maaseudun rauhasta. Lardoksessa on pieniä kahviloita, joista osa on melko moderneja, sekä tavernoja, joihin kannattaa suunnata nälän iskiessä. Kyläläiset hakevat edelleen raikasta vettä torin suihkulähteestä.
Lardoksen kylän charmiin, kauniiseen luontoon sekä ystävällisiin kyläläisiin on mahdotonta olla ihastumatta. Kalosorisma!
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Perhehotelleja
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja, joissa spa
  • Huoneita, joissa oma uima-allas
  • Rauhallinen lomakohde
  • Kilometrien pituisia rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Lardos

Tee matkahaku – Lardos