Hotelli
Tervetuloa Cook's Club Kolymbiaan, moderniin ja trendikkääseen hotelliin, jossa keskitytään pääasiassa seurusteluun, designiin sekä hyvään ruokaan ja juomaan. Hotelli sijaitsee lähellä Kolymbian rantaa. Hotellissa uusi ja moderni sekoittuvat saumattomasti paikallisiin vaikutteisiin ja luonnonmateriaaleihin.
Cook's Club Kolymbiassa on monia luonnollisia kohtaamispaikkoja, halusitpa sitten seurustella, ruokailla yhdessä, uida tai vain rentoutua. Hotellin ravintolassa, jossa on erilaisia ruokapisteitä, voit aloittaa päivän hyvällä buffetaamiaisella, joka koostuu tuoreista paikallisen ja kansainvälisen keittiön herkuista. Täällä voit nauttia kaikki päivän ateriat. Vaihtoehtoja on hyvin tarjolla aina vegetaarisista kala- ja liharuokiin. Voit valita, syötkö jotain pientä vai suuremman, useamman ruokalajin aterian. Lisäksi hotellin kahdessa à la carte -ravintolassa on tarjolla maukkaita aasialaisia ja italialaisia ruokalajeja.
Cook's Club Kolymbiassa on kaksi ihanaa allasaluetta. Täällä voit viettää aikaa, pulahtaa viilentävään altaaseen ja kuunnella DJ:den soittamia letkeitä ja välillä nopeatempoisiakin rytmejä. Allasalueella on myös allasbaari, josta voit tilata raikkaita mehuja, kylmiä juomia, moderneja cocktaileja ja klassisia drinkkejä. Hotellin toisella allasalueella tunnelma on hieman rauhallisempi ja täällä on myös loungebaari, jonka varjoisalla terassilla on mukava rentoutua. Kun haluat tuntea hiekan varpaittesi välissä ja nauttia meren suolaisista aalloista, Kolymbia Beach sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista.
Kun haluat kohottaa pulssiasi, haasta ystäväsi pelaamaan tennistä tai käy hikoilemassa ulkokuntosalilla.
Cook's Club Kolymbian huoneissa on parveke tai terassi. Huoneet, joissa on moderni design, sopivat trendikkäille matkailijoille, joilla on korkeat vaatimukset asumisen tason ja mukavuuden suhteen.
Cook's Club Kolymbiassa on ikäraja 16 vuotta.
Muut tiedot
- Rakennettu: 1993, lisärakennus 2014
- Kunnostettu: 2022 (kaikki pinnat ja huoneet)
- Rakennuksia: 9
- Kerroksia: 3
- Huoneita/huoneistoja: 271
- Hissi (päärakennuksessa ja kahdessa muussa rakennuksessa)
- Vastaanotto
- Matkatavarasäilytys
- Pesulapalvelu lisämaksusta
- Pysäköinti hotellialueella on ilmainen vapaiden paikkojen puitteissa
Nettiyhteys
- WiFi koko hotellissa sisältyy hintaan
- WiFi huoneissa sisältyy hintaan
Palvelumme kohteessa
Tjäreborgin sovelluksesta löydät lisätietoa lomakohteestasi ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sekä ennen matkaa että matkan aikana. Saat meihin helposti yhteyttä, kun haluat matkasi aikana esimerkiksi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeemme sekä lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia klo 8–20.
Hyvä tietää
Jotta lomasi onnistuu mahdollisimman hyvin, on tärkeää, että tutustut Hyvä tietää -osion tietoihin. Tälle sivulle olemme koonneet matkaa koskevia yleisiä tietoja, joihin on hyvä tutustua ennen matkalle lähtöä.
Verot & maksut
Kreikan viranomaiset perivät ympäristöveron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelli- ja huoneistoluokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Useimmissa hotelleissa maksu suoritetaan käteisellä, ja se on yhä useammin odotettu maksutapa. Jotkut hotellit voivat myös hyväksyä korttimaksun, mutta varaudu maksamaan käteisellä. Tietyissä hotelleissa on mahdollisuus lisämaksusta pitää huone lähtöpäivänä pidempään. Näissä tapauksissa peritään yhden vuorokauden ylimääräinen ympäristövero, vaikka huone on käytössäsi vain esimerkiksi klo 15 tai klo 18 asti. Huomioithan, että hotelli- ja huoneistoluokituksemme saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.
Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
1–2 tähteä: 2 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 5 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 10 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 15 euroa/huone tai huoneisto/yö
Marras-maaliskuussa vero on hieman alle puolet yllä mainituista summista.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Hotellin virallinen luokitus on 5.



