Matkat – Moraitika

Moraitikassa on tarjolla hyvä valikoima ravintoloita, vilkas yöelämä ja upea ranta, joka ulottuu koko kylän alueelle.
Aikaisemmasta kalastajakylästä on kehittynyt viihtyisä lomakohde. Moraitikan pääkadun varrella on useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kylän läpi virtaa Messonghi-joki, joka laskee Joonianmereen. Korkeammalla vuorilla sijaitsee Ano Moraitikan vanhempi kylänosa, jossa on mukava vaellella vanhojen, charmikkaiden talojen ja rehevän vehreyden keskellä. Välillä on hyvä levähtää jossakin paikallisessa tavernassa ja nauttia vaikkapa virkistäviä juomia.

Rantaelämää Moraitikassa

Moraitikan lomalla päivät kuluvat rauhallisesti omalla painollaan. Täällä pääosassa on rentouttava rantaelämä, ja vaihtelun vuoksi voi poiketa juomatauolla jossakin kylän tavernassa. Matala ranta alkaa Maraitikan pääkadun varrelta ja levittäytyy muutaman sadan metrin alueelle. Hiekasta ja kivistä koostuvalla rannalla voit puhaltaa kristallinkirkkaaseen meriveteen.

Tjäreborgin matkat Moraitikaan

Moraitika on omatoimikohde. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat lähellä rantaa ja keskustaa.

Koe Korfu

Moraitikasta vain 20 kilometrin päässä sijaitsee Korfun kaupunki, joka on saaren pääkaupunki. Korfun kaupunkiin pääset tutustumaan kätevästi paikallisbussilla. Korfun kaupungissa on kulttuuria, ostosmahdollisuuksia, hyviä ravintoloita sekä mahdollisuus viettää ihanaa rantaelämää. Kaupunki ei muistuta tavallisia kreikkalaisia kaupunkeja, sillä kaupunki on saanut vaikutteita Italiasta, Ranskasta ja Englannista. Muiden maiden vaikutus näkyy vielä tänäkin päivänä välimerellisessä arkkitehtuurissa, ja kaupungilla on oma viehättävä tyylinsä ja kiinnostava historia.

Jos haluat tutustua Moraitikan lähialueeseen tai Korfun saaren omaan tahtiisi, voit vuokrata joko polkupyörän, mopon tai auton.
Hyvä tietää
  • Useira ravintoloita
  • Vilkas yöelämä
  • Lapsiystävällinen ranta
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi

Muiden mielipiteet kohteesta Moraitika

Tee matkahaku – Moraitika