Matkat – Moraitika

Moraitikassa on tarjolla hyvä valikoima ravintoloita, vilkas yöelämä ja upea ranta, joka ulotuu koko kylän alueelle.
Aikaisemmasta kalastajakylästä on kehittynyt viihtyisä lomakohde. Moraitikan pääkadun varrella on useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kylän läpi virtaa Messonghi-joki, joka laskee Joonianmereen. Korkeammalla vuorilla sijaitsee Ano Moraitikan vanhempi kylänosa, jossa on mukava vaellella vanhojen, charmikkaiden talojen ja rehevän vehreyden keskellä. Välillä on hyvä levähtää jossakin paikallisessa tavernassa ja nauttia vaikkapa virkistäviä juomia.

Rantaelämää Moraitikassa

Moraitikan lomalla päivät kuluvat rauhallisesti omalla painollaan. Täällä pääosassa on rentouttava rantaelämä, ja vaihtelun vuoksi voi poiketa juomatauolla jossakin kylän tavernassa. Matala ranta alkaa Maraitikan pääkadun varrelta ja levittäytyy muutaman sadan metrin alueelle. Hiekasta ja kivistä koostuvalla rannalla voit puhaltaa kristallinkirkkaaseen meriveteen.

Tjäreborgin matkat Moraitikaan

Moraitika on omatoimikohde, mutta tavoitat Tjäreborgin oppaan ympäri vuorokauden palvelupuhelimesta. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat lähellä rantaa ja keskustaa.

Koe Korfu

Moraitikasta vain 20 kilometrin päässä sijaitsee Korfun kaupunki, joka on saaren pääkaupunki. Korfun kaupunkiin pääset tutustumaan kätevästi paikallisbussilla. Korfun kaupungissa on kulttuuria, ostosmahdollisuuksia, hyviä ravintoloita sekä mahdollisuus viettää ihanaa rantaelämää. Kaupunki ei muistuta tavallisia kreikkalaisia kaupunkeja, sillä kaupunki on saanut vaikutteita Italiasta, Ranskasta ja Englannista. Muiden maiden vaikutus näkyy vielä tänäkin päivänä välimerellisessä arkkitehtuurissa, ja kaupungilla on oma viehättävä tyylinsä ja kiinnostava historia.

Jos haluat tutustua Moraitikan lähialueeseen tai Korfun saaren omaan tahtiisi, voit vuokrata joko polkupyörän, mopon tai auton.

Albania ja Kreikka

Voit yhdistää Kreikan lomaasi viikon Albaniassa, jolloin vietät ensimmäisen lomaviikosi pienessä Sarandan rannikkokaupungissa. Loman lopuksi vietät ihanan viikon Moraitikassa. Näin saat nähdä ja kokea kaksi erilaista maata saman loman aikana.
Hyvä tietää
 • Useira ravintoloita
 • Vilkas yöelämä
 • Lapsiystävällinen ranta
 • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Moraitika

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Moraitikan ranta on matala ja lapsiystävällinen, ja vesi on kristallinkirkasta. Ranta koostuu hiekasta ja kivistä. Rannalla on aurinkotuoleja vuokrattavissa.
Lue lisää Korfun rannoista.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Moraitikassa on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja.
Moraitikassa on useita baareja. Yöelämä alkaa myöhään ja useimmat menevätkin ulos vasta keskiyön aikoihin.
Ostokset
Moraitikaan ei tulla ostosten vuoksi. Parhaat ostosmahdollisuudet ovat Korfun kaupungissa.
Liikunta ja treeni
Moraitikan rannalla voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Moraitikassa voit nauttia rentouttavasta rantaelämästä. Jos haluat tutustua lähiympäristöön, vuokraa polkupyörä tai lähde veneretkelle.
Jos haluat nähdä enemmän Korfua lomasi aikana, voit hypätä paikallisbussin kyytiin tai vuokrata auton, jolloin pääset tutustumaan saareen rauhassa omassa tahdissasi. Kannattaa ehdottomasti vierailla historiallisessa Korfun kaupungissa, jonka vanhakaupunki on Unescon maailmanperintöluettelossa.
Retket
Tuntematon ja kiehtova Albania
Tuntematon ja kiehtova Albania
Albania, täynnä mysteereitä ja salaisuuksia, avaa ovensa koko muulle Euroopalle. Lähde mukaan kokopäiväretkelle bussilla ja veneellä ja pääset kokemaan täysin toisenlaisen maan tunnelmista. Viisumi ja lounas sisältyvät hintaan. Muista ottaa passi mukaan!
Lisätietoa retkestä
Paxos ja Antipaxos
Paxos ja Antipaxos
Tervetuloa kokopäiväretkelle nauttimaan auringosta ja uimisesta! Veneretki Paxokselle ja Antipaxokselle on kokopäiväretki, ja luvassa on myös nähtävyyksiä ja ostoksia. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Aqualand
Aqualand
Vietä Aqualandissa koko päivä. Luvassa on rentoutumista ja vauhdikasta menoa. Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Blue Lagoon
Blue Lagoon
Blue Lagoon on veneretki pitkin Kreikan rannikkoa. Retken aikana on luvassa sekä rentoutumista että seikkailua. Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kristallinkirkas Korfu
Kristallinkirkas Korfu
Puolipäiväretken aikana saat nähdä ja kokea paljon kauniita paikkoja. Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Vaellusretki Korfulla - oliiveja ja rantoja
Vaellusretki Korfulla - oliiveja ja rantoja
Lähde vaeltamaan Korfun kauniiseen luontoon. Kävelemme pitkin pieniä polkuja, jotka vievät meidät kätketyille rannoille ja läpi rehevän maiseman ennen kuin saavuamme Korfun suurimmalle oliiviviljelmälle. Näemme myös Korfun kauneimman auringonlaskun. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Veneretki Pargaan ja Paxokseen
Veneretki Pargaan ja Paxokseen
Tervetuloa retkelle, jonka aikana vieraillaan kahdessa ehkäpä koko Joonianmeren kauneimmissa paikoissa: Parga ja Paxos. Lähdemme liikkeelle Korfulta aikaisin aamulla ja päivän aikana ehdit katsella nähtävyyksiä, uida ja rentoutua laivalla. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Korfu on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.
Paikallisbussilla pääsee muun muassa Korfun kaupunkiin päätieltä, rannan yläpuolelta.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät kesäkaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi vuokrata auton tai jos haluat saada hyviä lomavinkkejä ja neuvoja. Yhteystiedot ovat matka-asiakirjassasi ja Tjäreborgin sovelluksessa.

Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan bussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Majoitusvero Kreikassa

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR)

Aikaero

Korfu: Sama aika kuin Suomessa. Saranda: Suomen aika -1 tunti.

Sähkö

220 V.

Kieli

Kreikassa: Kreikka
Albaniassa: Albania

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä n. 3 t 30 min

Näin matkustat tänne

Moraitikaan voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla Helsingistä kesäkaudella.

Lento laskeutuu Korfun kaupungin ulkopuolella sijaitsevalle lentokentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset kätevästi Moraitikan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit lisätä ne varauksellesi lisämaksusta. Ajoaika Korfun Ioannis Kapodistrias -lentokentältä hotelliisi kestää n. 45 min - 1 tunti 15 min (n. 20 km), sen mukaan kuinka paljon on liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.
Sää
 • tammikuu
14°6°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
16°8°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°10°
7
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°13°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
28°17°
9
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°19°
12
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
32°19°
11
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°17°
9
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°14°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°11°
4
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°8°
3
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Moraitika
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.