Matkat – Korfun kaupunki

Korfun kaupungissa on monipuoliset ostosmahdollisuudet, hyviä ravintoloita, kulttuuria ja mahdollisuus viettää leppoisaa rantaelämää.
Korfun pääkaupunki on aivan omaa luokkaansa muihin Kreikan kaupunkeihin verrattuna. Täällä on upeaa Välimeren alueen arkkitehtuuria, jossa on sekä charmia, tyyliä että historiaa ja jossa näkyy selvästi italialaiset, ranskalaiset ja englantilaiset vaikutteet. Keskellä kaupunkia kulkee kaunis esplanadi, jonka ympäristössä on useita puistoja, kahviloita ja ravintoloita - Korfun kaupungissa sekä kulinaariset että visuaaliset elämykset ovat huippuluokkaa. Kaupungissa on paljon italialaisia ravintoloita, mikä on merkkinä siitä, että kaupunki oli 400 vuoden ajan venetsialaisten vallassa.

Korfun upeat rannat

Korfun kaupungissa on upea hiekka- ja kiviranta Mon Repos. Jos haluat lähteä tutustumaan saaren muihin hienoihin rantoihin, niin useat niistä sijaitsevat sopivan etäisyyden päässä kaupungista. Kätevimmin pääset rannoille paikallisbussilla tai vuokra-autolla.

Näkemistä ja tekemistä Korfun kaupungissa

Hyvän ruuan ja upeiden rantojen lisäksi Korfulla on paljon muutakin tarjottavaa. Täällä on kulttuuria, historiaa, kaunista arkkitehtuuria ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Korfun vanhakaupunki on mukana Unescon maailmanperintöluettelossa, ja kannattaa ehdottomasti lähteä kävelyretkelle vanhan kaupunginosan venetsialaisille kujille. Ostosmahdollisuudet ovat Korfun kaupungissa hyvät, täällä on kaikkea pienistä paikallisista putiikeista suuriin kauppaketjuihin. Suosittuja tuliaisia ovat esimerkiksi kengät, korut ja kulta. Viihdetarjonta on myös monipuolinen - klubeja ja diskoja on useita, joten menoa riittää pitkälle yöhön.

Tjäreborgin matkat Korfun kaupunkiin

Korfun kaupunkiin matkustat Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla, joten päätät siis itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Hotellivalikoimassamme on useita hyviä vaihtoehtoja. Jos suunnittelet matkaa Korfun kaupunkiin lasten kanssa, suosittelemme tutustumaan Family Garden Louis Kerkyra Blue -hotelliin, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Jos matkustat ilman lapsia, mainio vaihtoehto on upea Prime Select -hotellimme Corfu Mare, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
Hyvä tietää
 • Family Garden
 • Hotelleja aikuisille
 • Hotelleja lähellä rantaa
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
 • Lyhyt matka kentältä hotelleille
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Korfun kaupunki

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Mon Repon kivi- ja hiekkaranta sijaitsee Korfun kaupungissa. Ympäri saarta on useita hienoja rantoja.
Lue lisää Korfun rannoista.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Korfun kaupungissa on lukuisia ravintoloita, pienistä paikallisista tavernoista italialaisiin ravintoloihin. Muutamia kreikkalaisia erikoisuuksia, joita kannattaa kokeilla: Horiatiki - kreikkalainen salaatti, jossa on tomaattia, sipulia, oliiveja ja fetajuustoa. Gemista - riisillä tai lihalla täytetty tomaatti tai paprika. Keftedes - kreikkalainen lihapulla.

Ruokakierrokset

Lähde ruokakierrokselle ja sukella ihanien perinteisten kreikkalaisten makujen maailmaan. Ruokakierroksen aikana voit päästä tutustumaan keskustan markkinoihin sekä kauniiden katujen kätköissä oleviin ravintoloihin.
Korfun kaupungissa on monipuolinen yöelämä. Baareja, klubeja ja diskoja on täällä paljon. Iltaisin kannattaa suunistaa Vanhaankaupunkiin, jossa on laaja viihdetarjonta.
Ostokset
Täällä on monipuoliset ostosmahdollisuudet. Kauppoja on kaikenlaisia, pienistä paikallisista kaupoista suuriin kauppaketjuihin. Mainioita tuliaisia ovat esimerkiksi kengät, korut ja kultaesineet. Kaupungins Vanhassakaupungissa on runsaasti kauppoja, ennen kaikkea Nikiforou Theotoki -pääkaudun varrella. Korfun kaupungin uudessa osassa, Saroko San Roccon aukion ympäristössä, on myös useita kauppoja, joissa myydään viimeisintä muotia.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Korfun kaupungissa riittää nähtävää ja tutkittavaa. Tutustu kaupunkiin kävellen, vuokraa polkupoyörä tai lähde sightseeing-kiertoajelulle bussilla.
Korfun Vanhakaupunki on mukana Unescon maailmanperintölistalla. Tämän vanhan kaupunginosan venetsialaisille kujille kannattaa ehdottomasti lähteä kävelyretkille ihailemaan kauniita paikkoja.

Pyhän Spyridonin kirkko

Kaunis kreikkalais-ortodoksinen kirkko, joka on rakennettu 1500-luvulla.

Arkeologinen museo

Arkeologisessa museossa voi tutustua muun muassa antiikin aikaisesta Kerkyran kaupungista tehtyihin löytöihin sekä muihin historiallisiin esineisiin.

Bysanttilainen museo

Museo sijaitsee Antivouniotissa-kirkossa, ja täällä voit tutustua uskonnollisiin esineisiin 1200-luvulta 1600-luvulle.

Uusi ja vanha linnoitus

Vaikuttava vanha linnoitus sijaitsee upealla paikalla pienellä niemimaalla. Sen rakentaminen aloitettiin jo 500-luvulla. Uusi linnoitus sijaitsee keskellä kaupunkia ja toimii komeana kaupunginporttina. Molempien linnoitusten alueella voi kävellä ympäriinsä ja katsella historiallisia nähtävyyksiä.

Liston

Vaikuttava ja kaunis kävelykatu lähellä Spianadan aukiota. Kävelykatu rakennettiin Ranskan vallan alla (vuosina 1807–1814), ja sen esikuvana on toiminut Rue de Rivoli -katu Pariisissa.

Casa Parlante

Casa Parlante on upea palatsi ja museo, jossa voit tutustua 1800-luvun aateliselämään.
Retket
Tuntematon ja kiehtova Albania
Tuntematon ja kiehtova Albania
Albania, täynnä mysteereitä ja salaisuuksia, avaa ovensa koko muulle Euroopalle. Lähde mukaan kokopäiväretkelle bussilla ja veneellä ja pääset kokemaan täysin toisenlaisen maan tunnelmista. Viisumi ja lounas sisältyvät hintaan. Muista ottaa passi mukaan!
Lisätietoa retkestä
Paxos ja Antipaxos
Paxos ja Antipaxos
Tervetuloa kokopäiväretkelle nauttimaan auringosta ja uimisesta! Veneretki Paxokselle ja Antipaxokselle on kokopäiväretki, ja luvassa on myös nähtävyyksiä ja ostoksia. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Aqualand
Aqualand
Vietä Aqualandissa koko päivä. Luvassa on rentoutumista ja vauhdikasta menoa. Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Blue Lagoon
Blue Lagoon
Blue Lagoon on veneretki pitkin Kreikan rannikkoa. Retken aikana on luvassa sekä rentoutumista että seikkailua. Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kristallinkirkas Korfu
Kristallinkirkas Korfu
Puolipäiväretken aikana saat nähdä ja kokea paljon kauniita paikkoja. Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Vaellusretki Korfulla - oliiveja ja rantoja
Vaellusretki Korfulla - oliiveja ja rantoja
Lähde vaeltamaan Korfun kauniiseen luontoon. Kävelemme pitkin pieniä polkuja, jotka vievät meidät kätketyille rannoille ja läpi rehevän maiseman ennen kuin saavuamme Korfun suurimmalle oliiviviljelmälle. Näemme myös Korfun kauneimman auringonlaskun. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Veneretki Pargaan ja Paxokseen
Veneretki Pargaan ja Paxokseen
Tervetuloa retkelle, jonka aikana vieraillaan kahdessa ehkäpä koko Joonianmeren kauneimmissa paikoissa: Parga ja Paxos. Lähdemme liikkeelle Korfulta aikaisin aamulla ja päivän aikana ehdit katsella nähtävyyksiä, uida ja rentoutua laivalla. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Korfu on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa vuokra-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Siniset bussit liikennöivät Korfun kaupungissa ja lähiympäristössä. Vihreillä busseilla pääsee hieman kauempana sijaitseville paikkakunnille. Myös taksilla voi liikkua kaupungissa ja kaupungin ulkopuolella.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät kesäkaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi vuokrata auton tai jos haluat saada hyviä lomavinkkejä ja neuvoja. Yhteystiedot on matka-asiakirjassasi tai Tjäreborgin sovelluksessa.

Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan bussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Majoitusvero Kreikassa

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja on.

Aikaero

Korfu: Sama aika kuin Suomessa. Saranda: Suomen aika -1 tunti.

Sähkö

220 V.

Kieli

Kreikassa: Kreikka
Albaniassa: Albania

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä n. 3 t 30 min

Näin matkustat tänne

Korfulle voit matkustaa kesäkaudella tilauslennolla.

Korfun kaupunkiin voit matkustaa myös reittilennoilla, jolloin voit määritellä itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Korfun kaupungin ulkopuolella olevalle lentokentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Korfun kaupungissa sijaitsevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta.
Ajoaika Ioannis Kapodistrias -lentokentältä Korfun kaupunkiin kestää n. 15-30 min. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Matkan kesto vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
14°6°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
16°8°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°10°
7
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°13°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
28°17°
9
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°19°
12
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
32°19°
11
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°17°
9
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°14°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°11°
4
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°8°
3
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Korfun kaupunki
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.