Matkat – Gouvia

Gouvia on erinomainen kohde sinulle, joka haluat auringon ja uimisen lisäksi nauttia muustakin. Gouvian ravintovalikoima ja huvielämän tarjonta ovat laajemmat kuin monessa muussa Korfun kohteessa.
Gouvian ranta on melko pieni, mutta tarjolla on kuitenkin useita erilaisia vesiurheilulajeja. Gouviasta on lyhyt matka myös hieman isommille hiekkarannoille, joista useimmille pääset kätevästi paikallisbussilla tai vuokra-autolla. Gouviasta on helppo lähteä retkille saaren muihin kohteisiin. Esimerkiksi Korfun kaupunki sijaitsee mukavan etäisyyden päässä Gouviasta.

Kreikkalainen keittiö

Gouviassa on paljon erilaisia ravintoloita, kaikkea aidoista kreikkalaisista tavernoista kansainvälisiin ravintoloihin, joissa on tarjolla aasialaista, italialaista ja meksikolaista ruokaa. Suuren satama-alueen ravintoloissa voit syömisen lomassa nauttia näkymästä upeille luksusveneille. Jos haluat illallisen jälkeen vielä jatkaa iltaa, voit suunnata johonkin lukuisista pubeista tai musiikkibaareista.

Kaikenlaisia hotelleja

Jos haluat asua tasokkaassa hotellissa, mainio vaihtoehto on Top Selection -hotellimme Kontokali Bay Resort & Spa, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Hotellissa on muun muassa spa-osasto, urheiluaktiviteetteja sekä leikkipaikka lapsille. Gouviassa on myös muita hintansa arvoisia vaihtoehtoja. Useimmissa hotelleissa on uima-allas, ja ne sijaitsevat lähellä sekä rantaa että Gouvian keskustaa.

Tjäreborgin matkat Gouviaan

Tjäreborgilla matkustat Gouviaan kätevästi reittilennoilla, jolloin päätät siis itse matkasi ajankohdan ja pituuden.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Edullisia hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Paljon ravintoloita
  • Lyhyt matka kentältä hotelleille

Muiden mielipiteet kohteesta Gouvia

Tee matkahaku – Gouvia