Matkat – Dassia

Dassia on rauhallinen matkakohde, jossa on upeita pinjametsiä ja mahtavia maisemia.
Korfun itäisellä rannikolla sijaitsevassa Dassiassa voit nauttia auringosta ja uimisesta ihanalla, pitkällä rannalla. Dassia on sympaattisen kokoinen kohde, jossa on kaikki tarvittava rentoon ja mukavaan lomailuun. Täällä on pieniä viihtyisiä tavernoja ja kansainvälisiä ravintoloita, muutamia pubeja sekä yksittäisiä matkamuistomyymälöitä ja minimarketteja.

Rantaelämää Dassiassa

Dassiassa on kilometrin pituinen sora- ja hiekkaranta, jonka äärellä voit nauttia auringosta ja uimisesta. Rannalla on myös mahdollisuus harrastaa eri vesiurheilulajeja. Jos kaipaat vaihtelua, Gouvian lahdella on lisäksi kaksi pienempää rantaa.

Tjäreborgin matkat Dassiaan

Tjäreborgilla matkustat Dassiaan kätevästi joko lomalennoilla tai reittilennoilla, jolloin voit itse valita matkasi ajankohdan ja pituuden. Useat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat sekä rannan että kylän keskustan läheisyydessä.

Tutustu lähiympäristöön

Jos kaipaat laajempia palveluita, voit lähteä käymään naapurikylä Gouviassa. Laajimmat valikoimat ovat saaren pääkaupungissa Korfussa, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita, baareja sekä myös historiallisia nähtävyyksiä.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Lyhyy matka kentältä hotelleille
  • Kilometrien pituinen hiekkaranta

Muiden mielipiteet kohteesta Dassia

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Dassia