Matkat – Agios Gordios

Agios Gordios on luonnonkaunis helmi Korfun parhaimpien rantojen äärellä.
Agios Gordioksen pääkadun varrella on ravintoloita, kauppoja ja minimarketteja. Täältä löydät varmasti kaikkea, mitä tarvitset rentouttavan loman viettoon. Laajemmat valikoimat kauppoja ja huvituksia on Korfun kaupungissa.

Rantaelämää

Agios Gordios houkuttelee matkailijoita pitkällä lapsiystävällisella rannallaan, jota pidetään yhtenä Korfun parhaista. Rannalla on mahdollisuus harrastaa eri vesiurheilulajeja tai voit vain keskittyä nauttimaan Agios Gordioksen ihanasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Tekemistä Agios Gordioksessa

Agios Gordioksen maisemat kuuluvat Korfun kauneimpiin. Täällä on vehreitä kukkuloita, sypressejä ja oliivilehtoja. Agios Gordios on erinomainen kohde sinulle, joka haluat nauttia rauhallisesta ympäristöstä, vaellusretkistä tai lähteä tutustumaan lähiympäristöön pyöräillen.

Tjäreborgin matkat Agios Gordiokseen

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Agios Gordiokseen tilauslennoilla sekä myös reittilennoilla, jolloin voit itse päättää matkasi pituuden ja ajankohdan. Valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, jotka sijaitsevat lähellä rantaa ja joissa on uima-allas, ja osa hotelleista on suunnattu aikuisille.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Lapsiystävällinen ranta

Muiden mielipiteet kohteesta Agios Gordios

Tee matkahaku – Agios Gordios