Matkat – Acharavi

Acharavi sopii sinulle, joka arvostat lapsiystävällisiä rantoja, rannan tuntumassa olevia hotelleja sekä ravintoloiden ja baarien runsautta.
Acharavi ja Roda sijaitsevat keskellä Korfun pohjoisrannikkoa, pitkän ja ihanan rannan tuntumassa. Nämä kaksi kylää ovat vuosien saatossa kasvaneet kiinni toisiinsa ja nykyään on lähes mahdotonta sanoa missä kohtaa kylien raja kulkee. Roda tunnettiin aikaisemmin kalastajakylänä, mutta nykyisin sen tunnusmerkkejä ovat hieno hiekkaranta, perinteiset tavernat, vilkkaat baarit ja viihtyisä tunnelma. Jos jatkat matkaa itään päin saavut Acharaviin. Se on suosittu turistikohde, joka sopii sinulle, joka haluat asua lomallasi lähellä ravintoloita, baareja, kauppoja ja huvittelumahdollisuuksia.

Hienot rannat

Kahdeksan kilometriä pitkä ja lapsiystävällinen ranta sitoo Acharavin ja Rodan toisiinsa. Ranta koostuu hiekasta ja kivistä, mutta muuttuu hiekkaisemmaksi ja loivemmaksi mitä lähemmäksi Rodaa tullaan. Agios Spiridonaksessa on kaksi pientä, loivasti syvenevää hiekkarantaa, jotka ovat molemmat omissa lahdenpoukamissaan. Nämä rannat sopivat erinomaisesti lapsiperheille.

Agios Spiridonas

Tjäreborgilla on hotelleja Acharavin ja Rodan lisäksi myös Agios Spiridonaksessa. Muutaman kilometrin päässä idempänä Acharavista sijaitsevassa pienessä Agios Spiridonaksessa on kourallinen ravintoloita ja pari baaria. Tjäreborgin Mareblu Beach -hotelli sijaitsee kylän kahden rannan välissä, hotelli sopii hyvin koko perheelle ja myös All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Kreikkalainen keittiö

Acharavissa on paljon ravintoloita, joista suurin osa sijaitsee pääkadun varrella. Täällä pääset nautisekemaan tuoreista kalaruuista sekä perinteisistä kreikkalaisista ruuista, esimerkiksi stifadosta ja pienistä meze-alkupaloista. Lasten kanssa matkustaville suosittelemme käyntiä Nautilus-ravintolassa, jossa on veneenmuotoinen baari. Täällä on myös keinut ja keinulaudat lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan. Ja jos mahassa on vielä jälkiruualle tilaa, niin luvassa on jättiläismäiset jäätelöt.

Koe Korfu ja Albania

Kun haluat tutustua Korfun saaren omaan tahtiisi, voit vuokrata auton. Myös paikallisbussilla pääset tutustumaan Acharavin lähialueeseen. Acharavista on vain 40 kilometriä Korfun kaupunkiin, joka on saaren pääkaupunki ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Keskellä kaupunkia sijaitsevan eplanadin varrella on useita puistoja, joissa on runsaasti kahviloita ja ravintoiloita. Voit nauttia korkeatasoisista kulinaarisista ja visuaalisista elämyksistä. Kaupungissa on paljon italialaisia ravintoloita, sillä kaupunki oli 400 vuotta venetsialaisten hallinnassa. Kun haluat lähteä tutustumaan aivan toiseen maahan, lautalla pääsee Sarandaan, Albaniaan.
Hyvä tietää
  • Paljon ravintoloita
  • Lapsiystävällisia rantoja
  • All Inclusive
  • Hotelleja lähellä rantaa

Muiden mielipiteet kohteesta Acharavi

Tee matkahaku – Acharavi