FC Barcelona ottelupaketit

Istumapaikat

Määrättyjä istumapaikkoja ei voi varata tai toivoa etukäteen. Lippuja välittävä yhteistyökumppanimme tekee parhaansa, jotta samalla varauksella olevat henkilöt tai yhdessä matkustavat seurueet saavat paikat mahdollisimman läheltä toisiaan. Paikkojen jakamisessa noudatetaan parhaat paikat ensin varanneille -periaatetta.

Sinun tulee olla Barcelonan kannattaja

Ostaaksesi lipun kauttamme tulee sinun olla FC Barcelonan kannattaja, koska kaikki kauttamme varatut paikat ovat n kotikatsomossa. Henkilöt, jotka kotikatsomossa kannustavat vastapuolen joukkuetta, poistetaan useimmiten katsomosta/stadionilta. Kyseisissä tapauksissa Tjäreborg ei ole korvausvelvollinen.

Otteluliput

Otteluliput toimitetaan hotellille. Liput toimitetaan hotellille viimeistään ottelua edeltävänä iltana klo 23.00 mennessä. Istumapaikat ovat kategoriasta 2 ja paikat sijaitsevat maalin takana. Lisämaksua vastaan voit ostaa paikan kategoriasta 1 tai 1 Premium. Kategoria 1 ja Premium 1 paikat sijaitsevat yhdessä stadionin pitkistä sivuista. Kategoria 1 paikat ovat pitkän sivun kulmassa kun taas kategoria 1 Premium paikat ovat keskellä stadionin pitkää sivua.

Tietoa ottelupäivistä

Tärkeää tietoa ottelupäivistä

Otteluohjelma on alustava. Ottelupäivä vahvistetaan n. kuukausi ennen ottelua. Sunnuntain ottelut saattavat siirtyä esim. lauantaille, joten suosittelemme varaamaan kolmen päivän paketin perjantaista-maanantaihin.

Lisätietoja matkaehdoista