Hotellit (44)

Matkat – Itävalta

Itävallan pääkaupunki Wien houkuttelee matkailijoita kulttuurilla, historiallisella arkkitehtuurilla, mainiolla kahvilakulttuurilla ja taidehistorialla. Täältä ovat myös kotoisin sellaiset kuuluisuudet kuin psykoanalyysin isä Freud ja taiteilija Klimt.

Itävallassa koet varmasti mieleenpainuvia elämyksiä ja löydät juuri itsellesi sopivan hotellivaihtoehdon, sillä valikoimassamme on kymmeniä erilaisia hotelleja eri sijainneilla. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Itävallan Formula 1

Lähde Tjäreborgin kyydissä Itävaltaan ja koe Itävallan Grand Prix paikan päällä. Kisat järjestetään Red Bull Ring -radalla, joka sijaitsee kauniissa alppimaisemissa Spielbergissä. Maisemiakin tärkeämpää on kuitenkin se, että tälle lyhyelle ja nopealle radalle on hyvä näkyvyys lähes kaikilta paikoilta.

Viikonloppumatkat Itävaltaan

Koska lentoaika on kohtuullinen, Wien sopii mainiosti viikonloppukohteeksi. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Matka Wieniin on täynnä elämyksiä – täällä on runsaasti nähtävyyksiä, kuten gallerioita, museoita, patsaita ja historiallisia paikkoja. Erityisesti luonnonystävän mieleen on varmasti kahdeksan hehtaarin suuruinen kasvitieteellinen puutarha, joka on ihastuttava vierailukohde varsinkin keväisin.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Itävallassa?
Tjäreborgilla on matkoja Wieniin, jossa vallitsee lauhkea ilmasto eli kesät ovat lämpimiä ja talvet kylmiä. Kevät alkaa aikaisin huhtikuussa, jolloin lämpötila on noin 15 astetta. Kesä alkaa toukokuun lopussa ja syksy alkaa vasta lokakuussa. Lämpimimmät kuukaudet ovat kesä-, heinä- ja elokuu, jolloin keskilämpötila on päivisin noin 23–25 astetta. Kesäkuukausina on myös eniten aurinkotunteja. Syyskuussa on edelleen mukavan lämmintä, päivisin noin 20 astetta. Sateita on melko tasaisesti vuoden ympäri, mutta lokakuu on kuivin kuukausi. Talvella voi sataa lunta. Keskilämpötila on marraskuusta maaliskuuhun päivisin noin 1–8 astetta.

Matkakohteet – Itävalta

Wien
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
  • Ruoka & juoma
Klassinen Wien on täydellinen valinta kulttuurista kiinnostuneelle. Wienissä on monia gallerioita ja kaupungin arkkitehtuuri itsessään on jo taidetta.

Koe formulat Itävallassa

Tee matkahaku – Itävalta