PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Hollanti

Hollanti

Hollanti

Vieraile Hollannissa ja kauniissa Amsterdamissa. Kuljeskele pitkin kanaalien rantoja asuntoveneitä ihmetellen, nauti lasi geneveriä ja ime itseesi rentoa kaupungin ilmapiiriä.

Lue lisää matkakohteesta Hollanti Piilota teksti

Ja kyllä täällä näkee niitä kuuluisia tulppaanejakin, jos matkasi vaan osuu tulppaanien kukinta-aikaan. Tuliaisiksi valitset ehkä parin perinteisiä puukenkiä. Amsterdam on myös kahviloiden, taiteen ja klubien kaupunki. Rembrandt ja van Gogh ovat hyvin edustettuina kaupungin museoissa, Heinekenin panimo on avoinna vierailijoille ja Anne Frankin talo seisoo riipaisevana muistomerkkinä toisesta maailmansodasta.

Milloin on paras sää Hollannissa?
Paras ajankohta matkustaa Hollantiin ja Amsterdamiin on toukokuusta syyskuuhun, jolloin on lämpimintä ja kuivinta. Päivien keskilämpötila on silloin 18-22 °C, ja lämpimin ajankohta ajoittuu heinä-elokuulle. Nämä kuukaudet ovat myös kuivimmat, vaikkakin sateita tulee ympäri vuoden. Alkusyksystä lämpötila on vielä miellyttävä, lokakuussa noin 14-15 °C ja marraskuussa noin 10 °C. Sateet lisääntyvät sitä mukaa mitä pidemmälle syksy kuluu. Talvella, joulukuusta helmikuulle, saattaa myös sataa lunta. Joulu-huhtikuussa lämpötilat vaihtelevat 4:n ja 13 °C:n välillä päivisin, kunnes kohovat taas toukokuussa nopeasti noin 18 °C:een.

  • Valuutta: Euro (EUR)
  • Matkakohteita:  1 kpl
  • Hotelleja:  24 kpl