Hotellit (7)

Matkat – Gambia

Tervetuloa yhteen Tjäreborgin aurinkoisimmista kohteista! Rantaelämän lisäksi täällä on mielenkiintoisia elämyksiä ja täysin ainutlaatuinen ilmapiiri.
Pitkät, kullankeltaiset rannat ulottuvat oikeastaan koko rannikon pituudelle Gambiajoen suulla olevasta Cape Pointista aina etelän Brufutiin asti. Gambiassa on kuitenkin paljon muutakin kuin rantaelämää. Täällä voit maistella mielenkiintoisia ruokia kohtuulliseen hintaan sekä osallistua jollekin monista retkistämme ja lähteä tutustumaan tähän pieneen, mutta erittäin monipuoliseen maahan. Useat retket ovat varattavissa jo etukäteen.

Koe paikallinen kulttuuri

Gambiassa pääset tutustumaan mielenkiintoiseen paikalliseen kulttuuriin ja historiaan sekä luontoon ja elämänmenoon, jotka poikkeavat useista muista matkakohteista. Tanje Village Museum on ulkoilmamuseo, jossa voit tutustua lähemmin paikalliseen elämään ja kokea perinteisen gambialaisen kylän. Toinen mielenkiintoinen vierailukohde on Banjulin kaupunki, jossa on vilkasta elämää ja markkinoita, joilla on myynnissä kaikkea maan ja taivaan väliltä – jos teet mielenkiintoisia löytöjä, muista tinkiä.

Tutustu aitoon Afrikkaan

Jos haluat käyttää tilaisuuden hyväksesi ja tutustua aitoon Afrikkaan, suosittelemme lähtemään kiertomatkalle Senegaliin. Kiertomatkaan voit yhdistää myös rantaloman rannikolla. Kiertomatkalla pääset kokemaan ikimuistoisia elämyksiä, kuten safariseikkailun Fathalan luonnonreservaatissa, Senegalin pääkaupungin Dakarin, Goréen saaren, joka on tunnettu orjakaupan muistokeskuksena sekä vierailemaan paikallisessa koulussa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Gambia

Matkakohteet – Gambia

Lisää kohteita - Gambia
Gambian rannikko
Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde ei tuota pettymystä. Gambiassa on myös ihania rantoja ja upea luonto.