Pariskunta polskimassa altaassa

Tee hyvä löytö edullisesti

Haluamme enemmän lomaa

Enemmän vastinetta rahoillesi

Haluatko saada vähän ekstraa kaupan päälle lähtiessäsi lomalle? Tjäreborgin valikoimista löydät aina hyviä vaihtoehtoja, kun haluat säästää rahaa ja varata matkan etelän lämpöön. Jos haluat välttyä pitkiltä lennoilta ja hankalilta aikaeroilta, niin tästä löydät helposti omaan budjettiisi sopivan matkan.

MIKÄ ON LOMABUDJETTISI?

Hinnat ovat 2:lle aikuiselle

Valitse oikein ja budjettisi riittää pidempään

Säästä rahaa lomallasi

1. Ajankohta

Älä lähde matkalle koululomien aikaan. Panosta sen sijaan viikkoihin ennen tai jälkeen koululomien, jolloin muut eivät pääse lähtemään matkalle. Saat samalla rahalla enemmän matkustaessasi sellaisena ajankohtana, jolloin muut pysyvät kotona!

Löydä edulliset kohteet

2. Matkakohde

Tietyissä matkakohteissa on edullinen hintataso myös perillä paikan päällä. Esimerkiksi Turkissa ja Thaimaassa voit käydä ostoksilla ja syödä hyvin ravintoloissa ilman, että joudut maksamaan omaisuuksia.

All Inclusive

3. All Inclusive

Kun kaikki ruuat ja juomat on maksettu jo etukäteen, sinun ei tarvitse olla huolissasi ylimääräisistä kuluista ja laskuista. Kaikki ruuat ja juomat aamusta iltaan on maksettu – sen helpompaa ei enää voi olla!

Enemmän vastinetta rahoillesi tässä kohteessa

Parempaa perhelomaa rahoillasi Turkissa

Turkki

Paremmat vuoteet, paremmat uima-altaat, parempi sijainti – ja paremmat hinnat! Euroopan edullisimmassa lomamaassa, Turkissa, saat tasokkaan hotellin todella edullisesti. Monissa hotelleissa on tarjolla myös All Inclusive edulliseen hintaan.

Bulgaria

Bulgaria

Leveät rannat, mukavat lomahotellit ja edulliset hinnat ovat vain muutamia Bulgarian tunnusmerkeistä. Lentoaika on vain noin 3 tuntia ja kesällä sää on vakaa. Täällä rahat riittävät huomattavasti pidempään kuin monissa muissa lomakohteissa.