Nainen valkoisiksi kalkitun talon rappusissa, taustalla meri.

Äkkilähdöt

Äkkilähtö lomalle

Äkkilähdöt

Äkkilähtö on usein edullisin tapa matkustaa ja ehdottomasti paras vaihtoehto, jos voit lähteä matkalle nopeasti. Juuri nyt on tarjolla edullisia kesän äkkilähtöjä . Äkkilähtömatkat ovat hyvin suosittuja, joten varaa heti!

Näytettävät hinnat ovat per henkilö kahden hengen huoneessa.
Ajoittain äkkilähtö-kysyntä on suurta ja matkat saattavat olla loppuunmyytyjä ennen kuin tämä sivu on päivittynyt.

Edulliset äkkilähdöt

Suurin etu äkkilähdöllä on se, että usein säästät matkan hinnassa. Matkojen hinnat voivat olla korkeita, mutta jos voit odottaa, palkitaan se usein edullisella hinnalla viimehetken matkasta. Mutta älä odota liian kauan, sillä myös äkkilähdöt myydään loppuun, joskus hyvinkin nopeasti.

Äkkilähtömatka

Jos kalenterissa on jo loma alkamassa on nyt oikea aika varata äkkilähtömatka. Ehkäpä matka lomakohteeseen, jota et ole koskaan edes harkinnut? Ja jos ajankohta ei ole ihan päivästä tai parista kiinni, on valikoimaa yleensä enemmän ja useampia kohteita valittavana.

Äkkilähtö

Rakkaalla lapsella on monta lempinimeä ja se pätee myös äkkilähtöihin. Tjäreborgin äkkilähdöt ovat matkoja lomalennoilla ja pakettimatka, jossa on hotelli ja lennot on lomalaiselle turvallinen valinta, sillä suojana ovat matkapakettiehdot, joten matkustat huoletta ja turvallisesti, vaikka maksaisitkin edullisemman hinnan.

Äkkilähdöt - Usein kysyttyä

Mikä on äkkilähtö?
Äkkilähtö on tapa lähteä matkaan nopeasti ja edullisesti usein normaalihintoja edullisemmin. Yleensä äkkilähtö on matka etelään lomalennoilla, jolloin matkan kesto on viikon tai kaksi ja lähtö- ja paluupäivät on jo valittu valmiiksi. Äkkilähdöt sisältävät lennot ja hotellin tai pelkät lennot, oman valintasi mukaan.

Miten löytää halvat äkkilähdöt?
Halpoja äkkilähtöjä on tarjolla silloin kun tarjontaa on enemmän kuin kysyntää. Ajankohta vaikuttaa eli korkeasesongin ja suosituimpien loma-aikojen ulkopuolella matkojen hinnat ovat edullisempia ja äkkilähtöjä on tarjolla usein. Halvan äkkilähdön voi siis löytää silloin kun matkustaa eri aikaan kuin muut ja jos malttaa odottaa hintojen mahdollista putoamista. Kannattaaa huomioida että esim. kotimaan säässä tapahtuvat muutokset voivat vaaikuttaa äkkilähtöjen kysyntään ja paikat myydään loppuun nopeasti. Tällä sivulla akkilähtöjä voi suodattaa sekä ajankohdan, että hinnan mukaisesti, lähilähdöt tai halvimmat äkkilähdöt ensin.

Pitääkö äkkilähtö maksaa heti?
Kyllä. Äkkilähdöt maksetaan heti matkavarauksen yhteydessä. Voit maksaa äkkilähdön myös erissä laskulla, joko Resurs Bankin -rahoituksella tai Nettiluotolla. Voit valita maksutavan matkan varauksen yhteydessä.

Mistä löytää parhaat äkkilähdöt?
Paras äkkilähtö voi olla edullisin matka silloin, kun kysyntä on vähäisempää, usein kauden alku- ja loppupäässä. Tai parhaat äkkilähdöt voivat olla peruutetut paikat lennolle lähilähtönä. Tämän sivun äkkilähtölistausta päivitetään jatkuvasti, mutta kannattaa olla nopea, sillä kysyntä äkkilähdöille on välillä suurta ja paikat myydään nopeasti loppuun.

Äkkilähdöt

Kaksi jäätelötötteröä

All Inclusive -äkkilähdöt

Kaikkein helpoin ja huolettomin loma on All Inclusive -matka, jossa budjetti pitää, kun ruoka ja juomat on jo etukäteen maksettu. All Inclusive -äkkilähtö on usein myös edullinen.

Ystävykset kattoterassibaarissa Barcelonassa

Äkkilähdöt -kaupunkilomat

Äkkilähtö kaupunkilomalle voi olla vaikka viikonloppumatka Euroopan suurkaupunkiin ostoksille, katsomaan nähtävyyksiä ja nauttimaan kulttuuritarjonnasta.

Kesän äkkilähdöt