Hotellit (24)

Matkat – Viro

Monet matkailijat tulevat Viroon rentoutumaan sen ihaniin kylpylöihin tai nauttimaan pääkaupungin viehättävästä tunnelmasta. Lisäksi täällä on myös upeita hiekkarantoja ja monipuolinen valikoima erinomaisia ravintoloita.

Viron trendikäs pääkaupunki Tallinna on jatkuvasti yksi Euroopan suosituimmista viikonloppukohteista. Tallinnan Vanhankaupungin sydän on nähtävyys itsessään, ja täällä on mukava kierrellä ympäriinsä, istua kahviloissa, tehdä löytöjä käsityöläisten kaupoissa sekä syödä hyvää ruokaa keskiaikaisilla kujilla sijaitsevissa tunnelmallisissa ravintoloissa.

Viron trendikkäät ravintolat

Hyvän ruuan ystäville Viron pääkaupunki Tallinna on todellinen unelmakohde. Perinteisten virolaisten herkkujen lisäksi, joita kannattaa ehdottomasti maistella, täällä on lukuisia ravintoloita kaikista maailman kolkista. Hintataso on yleisesti ottaen edullinen jopa Vanhankaupungin paremmissa ja suosituimmissa ravintoloissa. Tallinnan ydinkeskustan Rotermannin kortteli on yksi viehättävimmistä alueista, ja täällä on useita hyviä ravintoloita vanhoissa tunnelmallisissa teollisuusrakennuksissa.

Viron ihanat rannat

Viron ylpeyden aiheita ovat myös upeat hiekkarannat. Rannikolla on useita kylpyläkohteita, kuten klassinen Pärnu tai rannikkokaupunki Haapsalu, jossa upeiden rantojen lisäksi merivesi on yllättävän lämmintä. Tallinnassa mainio ranta on paikallistenkin suosima Pirita. Keskustasta tälle rannalle pääsee kätevästi bussilla, ja perillä sinua odottaa ihana hiekkaranta baareineen, leikkipaikkoineen, pukuhuoneineen sekä muine mukavuuksineen.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Virossa?
Viron ilmasto on lauhkea ja muistuttaa osittain myös Suomen ilmastoa. Yleensä kesällä lämpötila on 20 asteen paikkeilla ja talvella muutaman asteen pakkasen puolella. Paras aika matkustaa Tallinnaan on toukokuusta elokuuhun. Toukokuussa ja kesäkuussa on kuivinta ja sadepäiviä on vähinten. Lämpimintä on heinä-elokuussa, jolloin päivän keskilämpötilat ovat 19-22 astetta ja aurinkotunteja on eniten. Sateita esiintyy toki vuoden ympäri, varsinkin syksyn loppupuolella. Talvella Virossa sataa myös lunta.

Matkakohteet – Viro

Tallinna
  • Ostokset
  • Ruoka & juoma
  • Nähtävyydet
Majoitu Tallinnan Vanhaankaupunkiin tai sen lähiympäristöön. Kaupunginmuurien sisäpuolella kaupungin keskiaikainen historia näkyy kaikkialla ja myös shoppailumahdollisuudet ovat ulottuvillasi.

Tee matkahaku – Viro