Hotellit (29)

Matkat – Viro

Virossa sinua odottavat kylpylät, erinomaiset ravintolat, vilkas yöelämä ja Tallinnan keskiaikainen Vanhakaupunki.
Viron trendikäs ja moderni pääkaupunki Tallinna on jatkuvasti yksi Euroopan suosituimmista viikonloppukohteista. Tallinnan Vanhankaupungin sydän on nähtävyys itsessään, ja täällä on mukava kierrellä ympäriinsä, istua kahviloissa, tehdä löytöjä paikallisissa käsityökaupoissa sekä syödä hyvää ruokaa keskiaikaisilla kujilla sijaitsevissa tunnelmallisissa ravintoloissa.

Viron trendikkäät ravintolat

Hyvän ruuan ystäville Viron pääkaupunki Tallinna on todellinen unelmakohde. Perinteisten virolaisten herkkujen lisäksi, joita kannattaa ehdottomasti maistella, täällä on lukuisia ravintoloita kaikista maailman kolkista. Monet ravintolat ovat myös mukana White Guide ja Guide Michelin -ravintolaoppaissa. Hintataso on yleisesti ottaen kohtuullinen jopa Vanhankaupungin paremmissa ja suosituimmissa ravintoloissa. Tallinnan ydinkeskustan Rotermannin kortteli ja Telliskiven alue ovat kaksi Tallinnan viehättävimmistä alueista, ja täällä on useita hyviä ravintoloita vanhoissa tunnelmallisissa teollisuusrakennuksissa. Hyvän ravintolatarjonnan lisäksi alueella on runsaasti mielenkiintoisia kauppoja ja erilaisia huvituksia.

Viron ihanat rannat

Viron ylpeyden aiheita ovat myös upeat hiekkarannat. Rannikolla on useita kylpyläkohteita, kuten klassinen Pärnu tai rannikkokaupunki Haapsalu, jossa upeiden rantojen lisäksi merivesi on yllättävän lämmintä. Tallinnassa mainio ranta on paikallistenkin suosima Pirita. Keskustasta tälle rannalle pääsee kätevästi bussilla, ja perillä sinua odottaa ihana hiekkaranta baareineen, leikkipaikkoineen, pukuhuoneineen sekä muine mukavuuksineen.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Viro

Matkakohteet – Viro

Lisää kohteita - Viro
Tallinna
Majoitu Tallinnan Vanhaankaupunkiin tai sen lähiympäristöön. Kaupunginmuurien sisäpuolella kaupungin keskiaikainen historia näkyy kaikkialla ja myös shoppailumahdollisuudet ovat ulottuvillasi.