Hotellit (58)

Matkat kohteeseen Unkari

Unkari on sekoitus habsburgilaisia palatseja, venäläistä tunnelmaa, ihanan höyryäviä parantavia kylpyjä sekä raikkaita tuulahduksia lännestä.

Unkari on suurien vastakohtien maa. Tunnelma on täällä ystävällinen ja vieraanvarainen, ilmasto miellyttävä, hinnat edullisia ja lisäksi nähtävää on paljon. Maisema on vaihtelevaa – vihreitä niittyjä, avaria aukeita ja kumpuilevia kukkuloita. Pääkaupunki Budapestissä ostoskeskukset, uudet mahtavat hotellit, leveät puistokadut tunnelmallisine mukulakivikujineen, viehättävä barokkiarkkitehtuuri ja vanhan ajan kylpylät sekoittuvat kiehtovalla tavalla.

Tjäreborgin matkat Unkariin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Unkariin kohteenasi on vain noin kahden ja puolen tunnin lentomatkan päässä oleva Budapest. Kaupungin jakaa kahtia Tonavan joki, ja Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja sekä Budan että Pestin puolella. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Unkarin Formula 1

Voit myös yhdistää Budapestin matkaasi Formula 1 -kisat. Unkarin Grand Prix ajetaan elokuussa parinkymmenen kilometrin päässä Budapestistä sijaitsevalla Hungaroringin radalla. Koska rata sijaitsee laaksossa, näkyvyys radalle on hyvä lähes kaikilta paikoilta.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Unkarissa?
Tjäreborgin Unkarin matkat suuntautuvat maan pääkaupunkiin, Budapestiin. Verrattuna moniin muihin eurooppalaisiin suurkaupunkeihin Budapestissa kesät ovat pidemmät ja lämpimämmät, aurinkotunteja on enemmän ja sateita vähemmän. Lämpimintä on toukokuusta syyskuuhun, jolloin päivien keskilämpötilat ovat 22-27 °C. Toki aikaisemmin keväällä ja myöhemmin syksyllä lämpötila on toki vielä sangen miellyttävä, huhtikuussa ja lokakuussa keskilämpötila on noin 16 °C. Syyskuu ja lokakuu ovat sateettomimmat kuukaudet, kaikka sateita toki esiintyy vuoden ympäri. Loppusyksystä ja alkutalvesta, marras-joulukuussa, sateet lisääntyvät ja lämpötila laskee nopeasti noin 3-8 °C:een. Talvella on viileää, ja tammi-helmikuussa saattaa myös sataa lunta. Maalis-huhtikuussa kevät koittaa ja lämpötilat kohoavat päivisin noin 12-16 °C:een, aurinkotuntien määrä lisääntyy ja sadepäiviä on vähemmän.

Matkat kohteessa Unkari

Budapest
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
  • Yleisarvosana
Tjäreborgilla matkustat Budapestiin joustavilla reittilennoilla ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Valikoimassamme on useita keskeisellä sijainnilla olevia hotelleja.

Formulamatka Budapestiin

Unkarin Grand Prix

Koe vauhdikas ja jännittävä formulakisa ja kaunis Budapest yhdellä ja samalla matkalla. Varaa formulamatka Budapestiin ja näe Unkarin Grand Prix.

Tee haku kohteeseen Unkari