Hotellit (78)

Matkat – Unkari

Unkarin kauniissa pääkaupungissa koet historiaa, ruokaelämyksiä, rauniobaareja, kaunista arkkitehtuuria sekä höyryäviä kylpylöitä.
Unkari on suurien vastakohtien maa, jossa vanha ja uusi kohtaavat. Ilmasto on miellyttävä, hinnat edullisia ja lisäksi nähtävää on paljon. Maisema on vaihtelevaa – vihreitä niittyjä, avaria aukeita ja kumpuilevia kukkuloita. Pääkaupunki Budapestissä ostoskeskukset, uudet mahtavat hotellit, leveät puistokadut tunnelmallisine mukulakivikujineen, viehättävä barokkiarkkitehtuuri ja vanhan ajan kylpylät sekoittuvat kiehtovalla tavalla.

Tjäreborgin matkat Unkariin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Unkariin kohteenasi on vain noin kahden ja puolen tunnin lentomatkan päässä oleva Budapest. Kaupungin jakaa kahtia Tonavan joki, ja Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja sekä Budan että Pestin puolella. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Unkari

Matkakohteet – Unkari

Lisää kohteita - Unkari
Budapest
Tjäreborgilla matkustat Budapestiin joustavilla reittilennoilla ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Valikoimassamme on useita keskeisellä sijainnilla olevia hotelleja.

Formulamatka Budapestiin

Unkarin Grand Prix

Unkarin Grand Prix

Koe vauhdikas ja jännittävä formulakisa ja kaunis Budapest yhdellä ja samalla matkalla. Varaa formulamatka Budapestiin ja näe Unkarin Grand Prix.