Töissä kohteissamme

Maailman paras työilmasto

Jos haluat työskennellä lomakohteissamme, on sinulla monenlaisia mahdollisuuksia. Voit työskennellä matkaoppaana tai vaikka tehdä töitä tietyssä konseptihotellissamme. Ehkä pidät huolta pienimmistä vieraistamme lasten- ja nuortenohjaajana, olet yksi showartisteistamme viihdeohjelmissa tai työskentelet Fitness & Spa -osastolla. Yksi asia on kaikille kohteissamme yhteistä – aurinko!

Rakastamme vieraitamme ja osoitamme arvostusta heitä kohtaan kaikessa mitä teemme. Siksi onkin tärkeää, että suhtaudut työhösi intohimoisesti ja haluat tuottaa vieraillemme ehdottomasti heidän vuoden parhaimmat viikkonsa. Haluatko nähdä vilauksen siitä, mitä elämä ja työ ulkomailla oikeasti on? Käy Instagramissa kurkkaamassa hashtagit #workattjareborg ja #workatsunwing, ja matkusta hetkeksi pois arjesta.

Luo urasi meillä

Asia, josta olemme todella ylpeitä, on kehittymismahdollisuudet sekä Tjäreborgin ulkomaan organisaatiossa että koko Thomas Cook -konsernissa. Voimme tarjota monia erilaisia työpaikkoja ja samalla voit tehdä töitä monessa eri kohteessa ja kokea uusia kulttuureja. Kaikki päivät ovat erilaisia ja kohtaat jatkuvasti uusia haasteita, joiden avulla voit kehittyä ja edetä. Ulkomailla on tarjolla paikkoja esimerkiksi talouden, varausten ja liikenteen parissa. Jos pidät johtamisesta, voit päätyä isomman tai pienemmän tiimin vetäjäksi. Uusiin työtehtäviin valmistautumiseen järjestämme kursseja ja perehdytyksiä, jotta olet valmis ottamaan seuraavan askeleen yhtiössämme.

#workattjareborg

Katso lisää kuvia Instagramissa