Hotellit (54)

Matkat – Tsekki

Matkustaessasi Tjäreborgilla Tsekkeihin pääset nauttimaan pääkaupunki Prahan nähtävyyksistä, historiallisista kortteleista ja vilkkaasta yöelämästä.
Tervetuloa vastakohtien maahan. Tsekeissä pääset kokemaan maaseudun pikkukylien tunnelmaa ja pääkaupungin vilkkaan viihde-elämän. Täällä on kaikkea luonnonkauniista ympäristöistä ja mahtavista linnoista urbaaneihin kauppakeskuksiin ja suurin kirpputoreihin, joilla voit tehdä edullisia löytöjä.

Tjäreborgin matkat Tsekkeihin

Tjäreborgilla voit matkustaa Tsekkeihin ympäri vuoden, juuri silloin kuin sinulle sopii. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden, joten voit matkustaa tänne viikonlopuksi tai vaikka kokonaiseksi viikoksi oman valintasi mukaan. Tjäreborgin valikoimassa on runsaasti erilaisia hotelleja Tsekkien kauniissa pääkaupungissa, ja useimmat niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kaupungin suosituista nähtävyyksistä.

Tsekkien pääkaupunki

Praha on kuin yhtä suurta museota, joka on täynnä kauniita rakennuksia, moderneja mestariteoksia, historiallisia museoita ja savuisia jazzkapakoita. Täällä aika ei suinkaan ole pysähtynyt, vaan tunnelma on vain kiireettömämpi kuin muualla maailmassa. Täällä voit myös kohdata kortteleita, jotka ovat kuin 1920-luvun Pariisista ja olut, jota kutsutaan Böömin juoksevaksi kullaksi, valmistetaan lähdevedestä satoja vuosia vanhojen reseptien mukaan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Tsekki

Matkakohteet – Tsekki

Lisää kohteita - Tsekki
Praha
Tšekkien pääkaupunki Praha on yksi Tjäreborgin hintaystävällisimmistä kaupunkikohteista. Täällä on paljon tekemistä ja nähtävää, ja Tjäreborgin hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla.