Hotellit (69)

Matkat – Tsekki

Matkustaessasi Tjäreborgilla Tsekkeihin pääset nauttimaan pääkaupunki Prahan nähtävyyksistä, historiallisista kortteleista ja vilkkaasta yöelämästä.

Tervetuloa vastakohtien maahan. Tsekeissä pääset kokemaan maaseudun pikkukylien tunnelmaa ja pääkaupungin vilkkaan viihde-elämän. Täällä on kaikkea luonnonkauniista ympäristöistä ja mahtavista linnoista urbaaneihin kauppakeskuksiin ja suurin kirpputoreihin, joilla voit tehdä edullisia löytöjä.

Tjäreborgin matkat Tsekkeihin

Tjäreborgilla voit matkustaa Tsekkeihin ympäri vuoden, juuri silloin kuin sinulle sopii. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden, joten voit matkustaa tänne viikonlopuksi tai vaikka kokonaiseksi viikoksi oman valintasi mukaan. Tjäreborgin valikoimassa on runsaasti erilaisia hotelleja Tsekkien kauniissa pääkaupungissa, ja useimmat niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kaupungin suosituista nähtävyyksistä.

Tsekkien pääkaupunki

Praha on kuin yhtä suurta museota, joka on täynnä kauniita rakennuksia, moderneja mestariteoksia, historiallisia museoita ja savuisia jazzkapakoita. Täällä aika ei suinkaan ole pysähtynyt, vaan tunnelma on vain kiireettömämpi kuin muualla maailmassa. Täällä voit myös kohdata kortteleita, jotka ovat kuin 1920-luvun Pariisista ja olut, jota kutsutaan Böömin juoksevaksi kullaksi, valmistetaan lähdevedestä satoja vuosia vanhojen reseptien mukaan.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Tsekeissä?
Tjäreborgilla on Tsekeissä matkakohteena Praha, jossa vallitsee leuto ilmasto. Paras aika matkustaa Prahaan on kesäkaudella, toukokuusta syyskuuhun. Tuolloin on valoisinta ja lämpimintä, päivisin noin 18-23 astetta. Sademäärät jakautuvat tasaisesti vuoden jokaiselle kuukaudelle, joten erityisen kuivaa tai koskeaa ajanjaksoa ei voi mainita. Sateen koostumus kuitenkin vaihtelee ja esim. talvella voi tulla lunta. Keväällä, maalis- ja huhtikuussa, keskilämpötilat vaihtelevat päivisin 7-12 asteen välillä. Syksyllä, loka- ja marraskuussa, lämpötila on suurinpiirteen sama, noin 5-12 astetta. Joulukuusta helmikuuhun lämpömittari voi laskea jopa pakkasen puolelle.
Passi ja viisumi
Passi ja viisumi
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana matkustusasiakirja (passi tai Schengen-maissa myös poliisin myöntämä valokuvallinen henkilökortti), joka on voimassa oleva ja moitteettomassa kunnossa. Suosittelemme, että passi on voimassa Eurooppaan ja lähialueille suuntautuvilla matkoilla vähintään 3 kk ja Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Czech Republic. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkakohteet – Tsekki

Praha
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
  • Ruoka & juoma
Tšekkien pääkaupunki Praha on yksi Tjäreborgin hintaystävällisimmistä kaupunkikohteista. Täällä on paljon tekemistä ja nähtävää, ja Tjäreborgin hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla.

Tee matkahaku – Tsekki