Norwegian Cruise Line risteilyalus Dubrovnikissa
Inspiration

Risteilymatkalle edullisesti

Edulliset risteilyt

Onko unelmasi Karibian-risteily? Tai nähdä Välimeren kohteita upean risteilyaluksen mukana? Usein risteilyistä puhuttaessa kuulee: " Jos joskus voittaisi lotossa..."
Välimeren-, Norjan vuono- tai Karibian-risteilyt eivät ole niin kalliita kuin moni ajattelee niiden olevan. Ja kun hyödynnät meidän vinkit voit varata unelmiesi risteilyn esimerkiksi Karibialle tai Välimerelle, edullisesti.

Mitä risteilyn hintaan sisältyy?

Vaikka ostaisit edullisen risteilyn, voit silti odottaa hienoa risteilykokemusta, sillä käytössäsi on samat aktiviteetit ja mahdollisuudet kuin kalliimman risteilypaketin ostaneilla. Kun varaat risteilymatkan Tjäreborgilta, sisältyy risteilyyn aina täysihoito, eli ruoka on jo maksettu ja monilla varustamoilla hintaan sisältyvät juomatkin, tai voit ostaa juomapaketin edullisesti.
Kun varaat halvan risteilyn, on kuitenkin tärkeää, että luet ehdot huolellisesti, jotta tiedät mitä hintaan sisältyy ja mihin kustannuksiin pitää olla varautunut. Näin pysyt lomabudjetissa koko risteilymatkan ajan.

Tjäreborgin risteilypaketit

Kun varaat risteilymatkan meiltä, on matkasi turvattu pakettilailla. Me huolehdimme siitä, että olet kohteesa hyvissä ajoin, sillä risteilypakettiin sisältyy useinmiten yöpyminen hotellissa ennen tai jälkeen risteilyn.

 • Lennot sisältyvät hintaan
 • Useisiin risteilypaketteihin sisältyy hotellimajoitus ennen tai jälkeen risteilyn
 • Täysihoito laivalla (varaa myös juomapaketti jolloin risteily on All Inclusive)

Näin löydät edullisen risteilyn

Ihmisiä nauttimassa elämästä risteilyaluksen kannella

1. Valitse oikea varustamo

Ennen risteilyn varaamista, on hyvä ymmärtää miten risteilyt toimivat. Risteilymarkkinoille on ominaista monet erilaiset varustamot, alukset ja satamat, mikä tarkoittaa, että valinnanvaraa on runsaasti. Jotkut risteilyt ovat ylellisempiä ja kalliimpia kuin toiset, mutta usein löytyy hyviä tarjouksia, jos tiedät mistä ja miten etsiä.

Rhapsody of the Seas merellä

2. Vuodenaika ja sesonki

Risteilyjen hinnat voivat vaihdella suuresti vuodenajasta riippuen. Hinnat ovat usein alhaisemmat sesongin ulkopuolella, eli silloin kun kysyntä on vähäisempää. Jos haaveilet esim. risteilystä Välimerellä edulliseen hintaan, etsi lähdöt syksyllä ja talvikuukausina, jolloin hinnat ovat alhaisimmat.

Marseillen satama

3. Äkkilähdöt!

Monet varustamot tarjoavat viime hetken lähtöjä tarjoushintaan. Nämä tarjoukset voivat olla loistava tapa säästää rahaa, mutta ne edellyttävät myös joustavuutta lähtöajan ja määränpään suhteen. Toisaalta voit myös säästää rahaa, jos tilaat ajoissa.

Riomaggiore i Italien

4. Sisältyykö lennot ja hotelli?

Kun lähdet risteilylle esim. Karibialle tai Välimerelle, tulee risteilyn hintaan vielä lisänä lennot ja usein myös hotelli. Kun varaat risteilypaketin Tjäreborgilta sisältyy hintaan myös lennot ja usein myös hotelliyöpyminen, jolloin pääset aloiottamaan risteilyn lähtösatamasta ajoissa ja levänneenä.

Krydstogtskib i havet

5. Hytti laivalla

Hytti on yksi risteilyn suurimmista kuluista, mutta voit säästää rahaa valitsemalla oikeanlaisen. Ikkunattomat sisähytit ovat usein halvempia kuin ikkunoilla tai parvekkeella varustetut ulkohytit.

Parhaat risteilytarjoukset juuri nyt

Marseille, Barcelona, Sardinia & Napoli
 • Perheille
Marseille, Barcelona, Sardinia & Napoli
Välimeren-risteilyt
Costa Smeralda
 • Risteilypaketti 9 päivää sis. lennot
 • 1 hotelliyö kohteessa Rooma
 • 7 risteily-yöpymistä Sisähytti, juomapaketti ei sisälly hintaan sis. täysihoito
 • Lähtö 16.10.2024, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Täysihoito
9 päivää
16.10.2024 Helsinki
Ibiza, Palermo, Savona & Marseille
 • Perheille
Ibiza, Palermo, Savona & Marseille
Välimeren-risteilyt
Costa Toscana
 • Risteilypaketti 9 päivää sis. lennot
 • 1 hotelliyö kohteessa Barcelona
 • 7 risteily-yöpymistä Sisähytti, juomapaketti ei sisälly hintaan sis. täysihoito
 • Lähtö 16.6.2024, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Täysihoito
9 päivää
16.6.2024 Helsinki

Inspiraatiota risteilymatkalle