Perchel Beach Club

Nauti päivästä Perchel Beach Clubilla perheen ja ystävien kanssa. Täällä voit nauttia auringosta, infinity-altaasta ja kauniista merimaisemista. Lapsille on hauska splashpool.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki
 • Hinta:
  30 EUR per aikuinen, 15 EUR per lapsi.

  Lasten hinta koskee 4–12-vuotiaita lapsia. Hintaan sisältyy sisäänpääsy ja yksi aurinkotuoli. Ruokia ja juomia voi ostaa ravintoloista ja baarista. Alueelle ei saa tuoda omia ruokia ja juomia.
 • Kieli:
  Omatoimiretki.
 • Pakkaa mukaan:
  Uima-asu ja pyyhe.
 • Muuta:
  Perchel Beach Club sijaitsee aivan Arguineguínin ulkopuolella. Puhelin: +34 686 775 385. Edestakainen kuljetus Perchel Beach Clubin ja hotellin välillä omatoimisesti. Alueella on ilmainen WiFi.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Lähde ystävien ja perheen kanssa retkelle, joka sopii niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin lomailijoille. Retken hintaan sisältyy sisäänpääsy ja aurinkotuoli (yhdelle). Perchel Beach Clubilla on myös vierekkäisiä aurinkotuoleja kahdelle, päivävuoteita, Bali-vuoteita ja suurempia sohvia (cocoon ja grand cocoon) jotka sopivat täydellisesti suuremmille seurueille.

Alueella on myös ravintola, sushibaari, lounge ja baari, jota voi tilata erilaisia ruokia. Listalla on myös Välimeren alueen fuusioruokia, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista, sushia sekä maukkaita, ravitsevia voileipiä ja virkistäviä juomia.

Täältä löytyy tekemistä kaikenikäisille. Lapsille löytyy sekä splashpool että leikkipuisto.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.