Auringonlasku Biokovon huipulla

Lähde nauttimaan upeista luontoelämyksistä yhdelle Makarska Rivieran korkeimmista huipuista. Ihaile upeita maisemia sekä rannikon ja Dalmatian saarten ylle avautuvia mahtavia panoraamanäkymiä, joista saamme nauttia koko vaelluksen ajan huipulle saakka.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Keskiviikko ja sunnuntai.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 17-22.45
 • Hinta:
  50 EUR per aikuinen, 25 EUR per lapsi.

  Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Ota mukaan vesipullo ja snackseja, sillä matkan varrella ei ole mahdollisuutta ostaa juotavaa tai syötävää. Näköalapaikalla on penkkejä, joilla voit huilata hetken ja nauttia vaikkapa tuomasi eväät ja ihailla upeaa näköalaa.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Hyvät ja mukavat, vaellukseen sopivat kengät.
 • Muuta:
  Retken vetäjänä toimii valtuutettu englanninkielinen vuoristovaeltaja. Vaellus on suhteellisen helppo, mutta matkalla on kivistä maastoa ja korkeuseroa noin 120 metriä. Edestakainen matka huipulle kestää noin 1 tunnin.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Retki alkaa ajamalla vähän matkaa kohti yhtä Kroatian korkeimmista huipuista Biokovon kansallispuistoon. Matkalla pysähdymme Biokovo Skywalk -näköalapaikalla, joka avattiin 2020. Näköalaterassi ulkonee 12 metriä vuoren seinämästä ja sijaitsee 1228 metrin korkeudessa. Rohkeimmat voivat kävellä puolikuun muotoisella lasipohjaisella skywalkilla ja ihailla upeita panoraamanäkymiä yli Makarska Rivieran ja sen edustalla olevan saariston.

Matka jatkuu kohti Vošacia ja vaellamme loppumatkan Vošacin huipulle. Perillä meillä on aikaa ottaa hienoja kuvia ja nauttia mahtavista näkymistä. Tämän jäleen ajamme autolla Sv. Juren huipulle (1762 metriä merenpinnan yläpuolella), joka on myös Makarska Rivieran korkein kohta. Huipulla kokoonnumme katsomaan, kun aurinko laskee mailleen. Voimme melkein tuntea auringon viimeiset lämpimät säteet ihollamme. Unohtumaton kokemus Biokovovuoren huipulla!
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.