Aito Thaimaa polkupyörällä Phuketista

Jos haluat kokea aidon Thaimaan, päästä lähelle luontoa ja viettää samaan aikaan aktiivisen päivän - tämä retki on sinulle! Lounas ja virvoitusjuoma sisältyvät hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai ja torstai.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki 8-18.30
 • Hinta:
  3400 THB per aikuinen, 2900 THB per lapsi.

  Annetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: aikuiset 3700 THB, lapset 3200 THB. Lapsihinta koskee 10–16-vuotiaita. Lounas, hedelmä ja juoma sisältyvät hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Ikäraja :
  Osallistuaksesi tälle retkelle sinun tulee olla vähintään 10-vuotias.
 • Pakkaa mukaan:
  Vesipullo, uimapuku ja pyyhe. Pyöräilykypärä lainattavissa.
 • Muuta:
  Pyöräretki, yhteensä noin 22 km, voi osittain tuntua haastavalta, mahdollisuus myös kävellä, mutta hyvä peruskunto on suositeltava. Venetyyppi voi vaihtua sääolosuhteiden ja retken osallistujamäärän mukaan. Paluumatka kuljetaan joko pikaveneellä tai pitkähäntäveneellä.

  Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa. Varauksen yhteydessä ilmoitetaan myös pituus ja paino.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Aamulla ajamme bussilla Bang Rong Pieriin, josta meidät kuljetetaan veneellä Koh Yao Noi -saarelle. Seikkailumme alkaa lyhyen matkan päässä Koh Yao Noin satamasta. Aamupäivän aikana pyöräilemme noin 12 kilometriä läpi riisi-, kumipuu- ja kookospähkinäviljelysten sekä sademetsien. Matkalla teemme useita pysähdyksiä, joiden aikana pääsemme mm. lähemmin näkemään mangrovepuiden kiehtovaa kasvutapaa.

Lounasaikaan menemme rantaravintolaan ja nautimme maukkaan lounaan. Jos sää ja vuorovesi sallivat, sinulla on myös mahdollisuus uida ja katsella lähiympäristöä.

Paluumatkalla pyöräilemme toiset noin 12 kilometriä rannikkoa pitkin ja edessämme avautuvat Phang Nga Bayn vaikuttavat näkymät. Teemme useita pysähdyksiä matkalla, jotta voimme nauttia ympäröivästä luonnosta.

Satamasta palaamme veneellä takaisin Phuketiin, jonka jälkeen jatkamme busseilla takaisin hotelleille.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.