Vedenalainen Kreeta

Lähde mukaan kokemaan mahtava vedenalainen maailma - Blue Adventure Diving tarjoaa snorklausta, mahdollisuuden hankkia sukellusertifikaatin sekä monenlaisia mielenkiintoisia sukellusretkiä kokeneille sukeltajille!

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä. Ensimmäinen suunniteltu retkipäivä on 1.5., mutta retkipäivä voi muuttua sääolosuhteiden ja retkelle osallistujien määrän mukaan.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki
 • Hinta:
  95 EUR per aikuinen, 95 EUR per lapsi.

  Ilmoitettu hinta on alkaen-hinta. Hinta vaihtelee (95-130 euroa) riippuen retkestä ja noutopaikasta. Hintaan sisältyy kuljetus hotellilta, veneretki, kaikki varusteet, vakuutus, ohjeistus, materiaali ja sukelluskursseilla PADI-sertifikaatti.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe, aurinkovoidetta, vesipullo ja halutessasi välipalaa.
 • Muuta:
  Retki tehdään pikaveneellä, mikä voi olla hankalaa selkävaivoista kärsiville.

  Huomaa, että sukeltamista ei suositella lentomatkaa edeltävän vuorokauden aikana (24 h).
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Näillä retkillä pääset kokeilemaan jotain täysin ainutlaatuista ja kokemaan jotain uutta. Kaikki ohjelmat on suunniteltu huolella, jotta kaikenikäisillä on mahdollisuus osallistua retkelle. Retket toteutetaan yhteistyössä kokeneiden kansainvälisten ohjaajien kanssa.

Snorklaus
Ryhmässä on enintään 15 osallistujaa. Pääset veneellä Kreetan rannikon edustalle kokemaan ja näkemään mielenkiintoista vedenalaista elämää. Sääolosuhteista riippuen opas valitsee kahden suositun snorklauspaikan välillä sopivimman.

Aika: Joka päivä. Voit valita aamupäiväretken klo 8.30–14 tai iltapäiväretken klo 13.30–18.
Hinta: 95 euroa/aikuinen ja 95 euroa/lapsi.
Sisältyy: Kuljetus, snackseja veneessä ja snorklausvarusteet.

Ensimmäinen sukelluskerta
Jos olet aina halunnut kokeilla sukeltamista – nyt sinulla on siihen hyvä tilaisuus! PADI-sertifioidun sukellusohjaajan opastuksella pääset ensin tekemään muutaman koesukelluksen uima-altaassa ennen kuin on aika suunnata merelle sukeltamaan 12 metrin syvyyteen. Kurssin päätyttyä saat todistuksen koesukelluksesta.

Aika: Joka päivä. Voit valita aamupäiväretken klo 8.30–14 tai iltapäiväretken klo 13.30–18.
Hinta: 103 euroa/aikuinen ja 103 euroa/lapsi.
Sisältyy: Kuljetus, snackseja veneessä ja sukellusvarusteet.
Ikäraja: 10 vuotta.

Puolipäiväretki, jonka aikana on kaksi sukellusta
Käytä tilaisuutta hyväksesi ja sukella vesissä, joissa on erittäin hyvä näkyvyys, jopa 20–25 metrin syvyyteen. Tällä puolipäiväretkellä sisältyy kaksi sukellusta, paikka päätetään retkipäivänä, ja se voi muuttua sääolosuhteiden vuoksi. Usein sukelletaan luolassa, enintään 18 metrin syvyydessä, joten Open Water Certificate riittää.
Aika: Joka päivä. Voit valita aamupäiväretken klo 8–14 tai iltapäiväretken klo 13–18.
Hinta: 130 euroa/aikuinen ja 120 euroa/lapsi.
Sisältyy: Kuljetus, snackseja veneessä ja sukellusvarusteet.
Vaikeustaso: Helppo.
Muuta: Voit osallistua retkelle vain, jos sinulla on sertifikaatti. Retken varausvaiheessa tarvitsemme seuraavat tiedot: ikäsi, pituutesi, painosi, kengän numeron, todistuksen aikaisempien sukellusten lukumäärän sekä milloin sukelsit viimeksi.

Open Water Scuba Diving Certificate
Jos haluat oppia sukeltamaan, Blue Adventure Diving tarjoaa mahdollisuuden suorittaa sukellussertifikaattiin vaadittavat teoriatunnit digitaalisesti matkapuhelimellasi. Vaihtoehtoisesti voit käydä lähiopetuksessa. Koesukellukset suositetaan uima-altaassa sekä meressä sertifioidun ohjaajan kanssa. Kuinka nopeasti sukellussertifikaatin voi saada, riippuu siitä, kuinka suuren osan lomastasi haluat käyttää opiskeluun. Jos haluat suorittaa sukellussertifikaatin lomasi aikana, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen matkasi alkua.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.