The Red Canyon

Tule mukaan upealle retkelle Gran Canarian eteläosaan, jossa pääset kokemaan Gran Canarian luontoa ja historiaa. Vierailemme muun muassa Gran Canarian alkuperäisväestön asuttamissa paikoissa sekä viehättävässä Santa Lucía de Tirajanan kylässä, jolla on pitkä ja jännittävä historia.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai , tiistai ja perjantai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki
 • Hinta:
  98 EUR per aikuinen, 78 EUR per lapsi.

  Yksinkertaisia maistiaisia paikallisilta tuottajilta sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Kestävät ja mukavat vaatteet, urheilukengät, uimavarusteet, pyyhe, vaihtovaatteet, sadetakki, aurinkorasva, 1,5 l vettä ja jotain helpompaa syötävää, kuten voileipä, hedelmä tms.
 • Muuta:
  Päivän aikana vaellamme noin 2 km. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai henkilöille, jotka äskettäin olisivat olleet loukkaantuneena. Alle 18-vuotiaat lapset vain aikuisen seurassa. Retkellä voi olla mukana enintään 2 lasta.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Ensimmäinen pysähdyspaikkamme retkellä on viehättävä Santa Lucía Tirajanan kylä, jolla on valkoisine rakennuksineen pitkä historia mehiläisten- ja oliivien viljelystä. Täällä voit oppia Gran Canarian alkuperäisväestöstä. Kylävierailu päättyy käsityökauppaan, josta voit ostaa käsitöitä ja maistella paikallisia tuotteita.

Tämän jälkeen suuntaamme viehättävään El Ingenio de Santa Lucíaan, Palm Tree Valleyssa. Täältä lähdemme miellyttävälle vaellukselle Barranco de la Sorrueda -puistoon, josta on panoraamanäkymät Caldera de Tirajanalle. Täälläkin on mahdollisuus maistaa paikallisesti kasvatettuja hedelmiä palmujen varjossa.

Rentouttavan varjossa olon jälkeen jatkamme La Fortalezaan, yhteen viimeisistä paikoista, joissa Gran Canarian alkuperäiskansa asui.

Retken viimeinen pysähdyspaikkamme on Tufian kalastajakylä, jossa voit nähdä jännittäviä luolamuodostelmia ja uida ihanan kirkkaassa vedessä. Kirkkaan veden ja mustan hiekan ansiosta et tule tätä pulahdusta unohtamaan koskaan. Jos haluat tutkia elämää pinnan alla, voit vuokrata snorklausvarusteet.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.