Volcano's heart tour – Tulivuoriretki

Koe parhaat palat Gran Canarian uniikista luonnosta ja fantastisista maisemista. Retki päätetään pysähdyksellä Pico de Las Nievesiin, jossa voit nauttia kauniista ja romanttisesti auringonlaskusta.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai , torstai ja perjantai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 10.30-19.30.
 • Hinta:
  98 EUR per aikuinen, 78 EUR per lapsi.

  Louna ja ykis lasi viiniä sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Mukavat ja vedenkestävät vaatteet, joissa pitkät hihat ja lahkeet, urheilukengät, sadetakki, pusero, aurinkorasvaa ja vesipullo.
 • Muuta:
  Päivän aikan vaellamme noin 3 km. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai äskettäin loukkaantuneille. Vain kaksi lasta voi osallistua per retki. Retken reitti ja pysähdykset saattavat vaihdella säästä riippuen.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Jätämme pääkaupungin taaksemme ja suuntaamme kohti Caldera de Bandamaa, ainutlaatuista vulkaanista maisemaa, jossa pääsemme nauttimaan upeista Las Palmasin suuntaan avautuvista maisemista. Tämän jälkeen suuntaamme Cruz de Tejedan kylään.

Cruz de Tejedan kylävierailumme jälkeen pysähdymme Mirador de Cruza de Tejedassa, joka on saaren maantieteellinen epikeskus ja kaikkien vanhojen teiden risteytyspaikka. Vanhoja teitä käytetään tänä päivänä vaellusreitteinä. Tässä ainutlaatuisessa ympäristössä saamme ihailla saaren länsiosaan päin avautuvia upeita maisemia.

Sitten onkin aika nauttia lounasta. Saat maistella erilaisia paikallisia tuotteita ja paikallista viiniä.

Seuraava pysähdyspaikkamme on Roque Nublo's Rural Park. Täällä vaellamme korkean mäntymetsän läpi ja saamme kokea upeaa luontoa.

Päätämme retken Pico de Las Nievesiin, Gran Canarian korkeimmalle alueelle, mistä löytyy myös saaren korkein huippu, Morro de la Agujereada. Täällä voimme sään salliessa nauttia auringonlaskusta ja henkeäsalpaavista näkymistä Nubloon, Roque Bentaygaan ja Teiden huipulle päin.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.