Varna & shopping

Käytä tilaisuus hyväksesi ja vieraile kesäkaupunki Varnassa. Iltapäivällä tutustut kauniiseen Varnaan ja kaupungin nähtävyyksiin, kahviloihin, ravintoloihin ja tietysti myös ostosmahdollisuuksiin.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Torstai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 9.30-17.30.
 • Hinta:
  ei informaatiota EUR per aikuinen, ei informaatiota EUR per lapsi.

  Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Varnassa on paljon kahviloita ja ravintoloita.
 • Kieli:
  Ei informaatiota
 • Pakkaa mukaan:
  Hyvät kengät jalkaan ja mukaan paljon iloista ostosmieltä
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Varnan keskustassa tehtävän kiertoajelun aikana näet suuria ja leveitä puistokatuja, vihreitä puistoja ja hienoja toreja. Kaupungissa on havaittavissa hieman vanhan Itä-Euroopan tunnelmaa, mutta samalla Varna on hyvin moderni kaupunki, bulgarialaisen mittapuun mukaan. Varnan ydinkeskustassa sijaitsevat Marian katedraali on Bulgarian toiseksi suurin.

Kierreltyäsi keskustassa, bulgarialaisilla markkinoilla ja kaupoissa sekä käytyäsi kenties kahvilla paikallisessa kahvilassa on aika jatkaa matkaa. Suunnistamme bussilla Varnan suurimpaan ostoskeskukseen, jossa on paljon kansainvälisiä liikkeitä, joista voit tehdä hyviä löytöjä. Ostoskeskuksessa käynnin jälkeen on aika aloittaa paluumatka hotelleille.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.