Levada Caldeirao Verde - 13 km

Koe yksi Madeiran upeimmista vaelluskohteista. Kokopäivävaelluksen aikana näemme upeaa luontoa, vuoristomaisemia ja kauniita vesiputouksia. Vaikeusaste: Kohtalainen **

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Torstai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki
 • Hinta:
  42 EUR per aikuinen, 30 EUR per lapsi.

  Ateriat eivät sisälly hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Vedenpitävät vaelluskengät tai saappaat, lämpimät vaatteet, vedenpitävä takki tai sateenvarjo, vesipullo, syötävää ja juotavaa sekä käteistä rahaa. Paikkapaikoin polku saattaa olla erittäin kapea. Vaellusaika on noin kaksi tuntia kerrallaan.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Vaellusretkemme lähtee liikkeelle Quiemadasin metsäpuistosta, joka sijaitsee 980 metriä merenpinnan yläpuolella Santanan kunnassa. Puistoa ympäröi kaunis Laurisilva-metsä, joka on Unescon maailmanperintöluettelossa. Kun lähdemme liikkeelle puiston kohtaamispaikalta ja jätämme taaksemme perinteiset olkikattoiset talot, astumme ihmeellisen satumaiseen maailmaan, jossa on upeaa luontoa kallioineen, vuorineen ja vesiputouksineen sekä mielenkiintoinen eläimistö.

Vaelluksen aikana kuljemme neljän tunnelin ohi kapeita polkuja pitkin. Vihreässä maisemassa voit ihastella vehreää kasvillisuutta sekä lintulajeja, kuten peippoja, virtavästäräkkejä, hiirihaukkoja ja hyvällä tuurilla voit kohdata myös kuuluisan madeirankyyhkyn. Kun saavumme upealle vesiputoukselle, voit hengähtää hetken ja nauttia veden kohinasta sen virratessa smaragdinvihreään laguuniin. Imettyämme itseemme mahtavaa tunnelmaa luonnosta, palaamme samaa reittiä pitkin takaisin Queimadasin metsäpuistoon.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.