Boat trip daily

Lähde mukaan upealle veneretkelle, joka säilyy mielessäsi pitkään. Ihanalla puolipäiväretkellä saat nauttia auringosta, uimisesta ja ehkäpä myös hieman snoklaamisesta Theodoroun saaren edustalla.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä. Ensimmäinen suunniteltu retkipäivä on 10.5. Retkipäivä voi kuitenkin muuttua sään ja osallistujämäärän mukaan.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 13-16 tai vaihtoehtoisesti klo 16.30-19.30
 • Hinta:
  30 EUR per aikuinen, 20 EUR per lapsi.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet ja pyyhe sekä käteistä rahaa, jos haluat veneellä ostaa juomia ja snackseja.
 • Muuta:
  Snorkkelin, maskin ja uimaräpylät voit lainata veneeltä.

  Liikkeelle lähdetään Plataniakasen satamasta. Edestakaiset kuljetukset hotellin ja sataman välillä eivät sisälly hintaan, kätevimmin pääset perille paikallisbussilla. Säätila ja tuulet saattaat vaikuttaa päivän reittivalintaan, joten reitti Theodorouhun ja takaisin määräytyy samana päivänä.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Jos pidät merellä olosta ja veneilystä, "Boat trip daily" -retki sopii sinulle. Vene lähtee Plataniaksen satamasta joka päivä ja suuntaa kohti Theodoroun saarta. Perillä vene kiertää saaren ympäri ja toivottavasti saamme nähdä saaren ainoat asukkaat – kri-kri-vuohet. Kri-kri-vuohia on täällä vain kolmella saarella. Saari on luonnonsuojelualuetta ja maihin saa mennä vain yhtenä päivänä vuodessa, 8. kesäkuuta. Saaren edustalla saa kuitenkin uida ja snorklata.

Saaren edustalla makaa meren pohjassa kuuluisia lentokoneen hylkyjä, jotka syöksyivät mereen toisen maailman sodan aikaan vuosina 1941–1944. Voit halutessasi snorklata hylkyjen yläpuolella. Laivan kapteeni ja hänen miehistönsä nostavat merestä mitä ihmeellisimpiä otuksia, joita he myös ylpeänä esittelevät kaikille halukkaille.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.