La Moet - The Cruise

Lähde upealle retkelle pitkin Phuketin etelärannikkoa La Moet -veneellä! Lounas ja ruokajuoma sisältyvät hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai ja lauantai talvella 2023–2024. Seuraavalla talvikaudella 1.11.–15.12.2024 retki on ohjelmistossa vain maanantaisin, mutta sen jälkeen loppukauden 2024–2025 myös lauantaisin.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 8–16
 • Hinta:
  3600 THB per aikuinen, 1800 THB per lapsi.

  Ilmoitettu hinta on voimassa talvella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: Aikuiset: 1.11.–15.12.2024 retken hinta on 3250 THB, 15.12 jälkeen 3600 THB. Lapset: 1.11.–15.12.2024 retken hinta on 2450 THB, 15.12 jälkeen 2700 THB. Lasten hinta koskee 4–11-vuotiaita. Lounas, erilaiset snacksit ja juoma sisältyvät hintaan.
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Pyyhe ja uimavarustee. Käteistä rahaa juomiin jne.
 • Muuta:
  Veneen reitti määräytyy sääolosuhteiden ja tuulen mukaan, joten reitti voi vaihdella. Reitti päätetään retkipäivänä. Joillain retkillä mukana skandinaavinen opas. Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Monilla on todennäköisesti sama unelma, jonka he toivovat toteutuvan lomansa aikana. Mutta ainutlaatuisen elämyksen löytäminen voi olla vaikeaa. Siksi haluamme nyt esitellä retken, joka täyttää ainakin osan unelmistasi.

Muutama vuosi sitten eräs pariskunta etsi jotain ainutlaatuista. He löysivät etsimänsä MV Phuket Champagne -veneen kyydissä. Reitti vaihtelee, mutta päämäärä on selkeä. Haluamme näyttää erilaisen Phuketin ja rannat, joilla ei ole tungosta. Kokemuksen tulee olla rentouttava ja kiireetön.

MV Phuket Champagne ja sen miehistö ovat valmiita tarjoamaan upean elämyksen. Lähes joka päivä vene suuntaa kohti uutta rannikkoa ja tuntemattomia rantoja, joiden veneen miehistö uskoo ilahduttavan retkelle osallistujia. Vene on suunniteltu siten, että vieraat huomioidaan kaikkialla. Aurinkokansi ja oleskelutilat ovat huippuluokkaa, kuten myös ruoka, joka valmistetaan vieraiden toiveiden mukaan.

MV Phuket Champagne tekee retkiä useilla eri reiteillä. Olemme yhdessä valinneet sellaiset reitit, jotka parhaiten sopivat vieraillemme. Luvassa on monipuolinen päivä veneellä, johon sisältyy kaksi tai kolme uimataukoa. Pääset uimaan veneestä paikoissa, jossa harvoin on ketään muita. Liikumme Phuketin etelärannikkoa pitkin, ja vaikka melkein kaikki muut toimijat valitsevat Phuketin länsi- tai itäpuolella sijaitsevat saaret, tässä Phuketin osassa on runsaasti nähtävää ja koettavaa.

Elämystä täydentää veneessä tarjoiltava hyvä ruoka. Veneessä on runsaasti aikaa rentoutua ja nauttia aktiviteeteista, kuten snorklaamisesta ja uimisesta. Päätät itse, mikä sopii sinulle parhaiten ja mitä haluat tehdä. Kokenut miehistö tekee parhaansa, jotta päivästä tulee täydellinen.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.