Lazy Day

Upea päivä merellä koko perheelle. Käymme viereisillä Platin ja Pserimosin saarilla sekä Vathin kylässä Kalymnoksella. Pysähdymme uimaan merellä ja hienolla hiekkarannalla. Retki on ohjelmistossa toukokuusta syyskuun puoliväliin.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki , noin klo 9-18
 • Hinta:
  45 EUR per aikuinen, 25 EUR per lapsi.

  Edestakainen bussikuljetus Pothian satamaan sisältyy hintaan. Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan.
 • Kieli:
  Omatoimiretki.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe ja vesipullo. Snorklausvarusteet kannattaa ottaa mukaan, jos haluat käydä snorklaamassa. Käteistä rahaa, jos haluat tehdä ostoksia Pserimoksessa tai Vathissa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Ajelemme aluksi bussilla saaren pääkaupunkiin, Pothiaan, jossa siirrymme veneeseen. Lähdemme liikkeelle ja seilaamme sopivan kiireettömästi saaristossa ja voimme samalla nauttia kauniista maisemista.

Aankkuroidumme Platin saaren tuntumaan, jonka ainoat asukkaat ovat vuohia. Sinulla on aikaa käydä uimassa ja snorklaamassa suoraan veneestä. Matka jatkuu Pserimoksen poukamaan, jossa on hieno hiekkaranta. Pserimos onkin yksi suosituimmista retkikohteista Kalymnoksella lomailevien keskuudessa. Täällä sinulla on hyvää aikaa ottaa aurinkoa, käydä uimassa ja nauttia lounasta jossakin ravintolassa. Saaren kaksi pientä kirkkoa kannattaa myös käydä katsomassa.

Iltapäivällä rantaudumme Kalymnoksella Vathin pieneen satamaan. Vathi sijaitsee kauniilla paikalla vehreässä ja hedelmällisessä mandariinilaaksossa. Halutessasi voit käydä uimassa tai snorklaamassa suoraan veneestä.

Paluumatka Vathista Pothian satamaan kestää noin 45 minuuttia, ja samalla voit nauttia ihanan suolaisista aaltojen loiskeesta. Jos olemme onnekkaita, voimme nähdä delfiinejä.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.