Näe enemmän Mallorcaa

Lähde mukaan kokopäiväretkelle ja koe kaunis Mallorca kokonaisuudessaan. Vierailu Palmassa, saaren pääkaupungissa, sisältää nähtävyyksiä ja shoppailua ennen viininmaistelua ja tapaksia. Mukavan retkipäivän päätteeksi suuntaamme vielä Alcudian vanhaan osaan, jossa sinulla on aikaa kierrellä omin päin ja voit löytää omat suosikkipaikkasi ennen kuin on aika palata takaisin hotellille.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Torstai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki , noin klo 8–19.
 • Hinta:
  55 EUR per aikuinen, 30 EUR per lapsi.
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus. Opas poistuu bussista retken viimeisen käyntikohteen jälkeen. Kuljetus itärannikon hotelleille ilman opasta.
 • Pakkaa mukaan:
  Jalkaan mukavat kengät, joilla on hyvä kävellä.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Päivän aluksi vierailemme Mallorcan pääkaupungissa Palmassa, jossa on rajoittamattomat ostosmahdollisudet. Täällä on kaikkea mahdollista maustekaupoista kenkäkauppoihin, taide- ja käsityöliikkeistä pieniin vaatekauppoihin, suuria espanjalaisia vaateketjuputiikkeja, kuten Zara ja Mango sekä paljon muuta. Via Sindicato- ja Jaime II -katujen varren pikkuputiikeista on lyhyt matka tyylikkäälle Jaime III -ostoskadulle tai Avenida d´Alexandre Rossellolle ja El Corte Inglés -tavarataloon. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus vierailla kuuluisassa, valtavan suuressa goottilaisessa La Seon katedraalissa. Palmassa sinulla on aikaa tutustua omin päin kaikessa rauhassa kaupungin tunnelmaan.

Jatkamme matkaa viiniviljelmien keskellä ja samalla pääset nauttimaan upeasta luonnosta sekä lännen suuntaan Tramuntanan vuorille avautuvista maisemista. Kohteenamme on pieni Angelin bodega Santa Marian alueella. Teemme aluksi pienen kävelykierroksen viiniviljelyksillä ennen kuin saavumme viinitupaan, jossa meille kerrotaan lisää viininvalmistusprosessista. Ja sitten onkin vuorossa retken kohokohta - erilaisten viinien maistelua yksinkertaisten tapasten kanssa. Saamme maistaa bodegan neljää erilaista viiniä - yhtä valkoista, yhtä roseeta sekä kahta punaista. Ja tietenkin sinulla on mahdollisuus myös ostaa suosikkiviinejä mukaasi.

Matka jatkuu kohti Alcudian Vanhaakaupunkia, joka on retken viimeinen vierailukohde. Täällä voit kierrellä omin päin kujilla, tutustua pienten putiikkien tarjontaan ja ihailla kaunista arkkitehtuuria. Halutessasi voit myös kävellä ylös kaupunginmuurille.

Alcudia-kierroksen jälkeen lähdemme paluumatkalle takaisin saaren itärannikolle.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.