Shopping & Sightseeing Las Palmasissa

Jos haluat nauttia päivän aikana kulttuurista, historiasta, käydä vähän ostoksilla ja seurata muuten vain suurkaupungin ihmisvilinää sekä kokea mitä vilkkaalla kaupungilla on tarjottavanaan, niin silloin tämä retki saaren pääkaupunki Las Palmasiin on juuri sinua varten.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai 29.4. saakka. Seuraavan kerran retki on ohjelmistossa lauantaisin 11.5. alkaen. Lokakuusta alkaen retki on taas ohjelmistossa maanantaisin. Retki on peruttu 6.1. pyhäpäivän vuoksi.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 8–17.
 • Hinta:
  34 EUR per aikuinen, 18 EUR per lapsi.

  Kuljetus sisältyy.
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Ylimääräinen pusero/villatakki, varsinkin talvikaudella.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Las Palmas on vastakohtien kaupunki, varsinainen uranuurtaja matkailun alalla, jonne vuosi toisensa jälkeen palataan takaisin. Kaupungissa on ollut matkailijoita runsaammin lähes 50 vuotta, mutta kaupunki elää parhaillaan uutta renessanssia ja yhä useammat havaitsevat suurkaupungin tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet. Lähde mukaan retkellemme, niin ymmärrät varmaan miksi! Sinulla on runsaasti aikaa kierrellä omatoimisesti sekä vanhassakaupungissa että Las Canterasin alueella.

Pysähdymme ensin Veguetan vanhassa kaupunginosassa, jonka espanjalaiset valloittajat perustivat jo 1400-luvun lopussa. Arkkitehtuuri tuo mieleen siirtomaa-ajan ja alueella sijaitsee myös saaren ainoa katedraali, Kolumbus-museo sekä viihtyisä Triana-kävelykatu, jonka varrella on vanhoja rakennuksia ja moderneja boutique-liikkeitä vieri vieressä. Teemme ensin opastetun kierroksen, jonka jälkeen sinulla on aikaa tutustua alueeseen omin päin. Jos mieluummin kiertelet omin päin, voit luonnollisesti jättää opastetun kierroksen väliin.

Seuraavaksi suuntaamme kaupungin yläosien kautta Altavistaan, josta avautuvat mahtavat näköalat Las Palmasiin ja Ciudad de Jardinin suuntaan, jonne englantilaiset aikoinaan perustivat oman siirtokuntansa.

Jatkamme matkaa Las Arenas -ostoskeskukseen, joka sijaitsee Las Canteras -rannan laidalla. Päivän viimeisen pysähdyksen aikana ehdit vielä kierrellä omatoimisesti. Voit halutessasi shoppailla eri liikkeissä tai voit myös vaikka lähteä kävelylle rantapromenadille ja istahtaa johonkin mukavaan ulkokahvilaan nauttimaan kupillisen kahvia.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.