Multiacuatic

Delfiinien ja valaiden näkeminen niiden omassa elementissään on ainutlaatuinen elämys. Kaikkia eläimiä tulee lähestyä ja tarkkailla niiden omilla ehdoillaan, ja Multiacuatic-katamaraanilla on siihen hyvä tilaisuus. Kaikki tapahtuu eläimiä kunnioittaen, eikä niitä häiritä millään tavalla, jotta kohtaamisesta tulee kaikille miellyttävä kokemus.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai , tiistai, keskiviikko, torstai ja lauantai.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki - maanantai, keskiviikkoisin ja lauantaisin noin klo 9.30-13.30 (klo 10.30-12.30 ilman kuljetusta) sekä tiistaisin ja torstaisin noin klo 9.30-14.30 (klo 10.30-13.30 ilman kuljetusta).
 • Hinta:
  40 EUR per aikuinen, 20 EUR per lapsi.

  Lapsen hinta koskee 2–12-vuotiaita lapsia. Kuljetus hotellien ja Puerto Ricon sataman välillä sisältyy hintaan (ei koske sataman lähellä sijaitsevia hotelleja). Yksi lasillinen virvoitusjuomaa tai vettä sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet ja pyyhe (tiistaisia ja torstaisin) sekä aurinkovoidetta.
 • Muuta:
  Katamaraanilla on baari, josta voi ostaa snackseja (vain käteinen käy). Laivalta löytyy myös vessoja. Katamaraani lähtee liikeelle rannikolta, jossa aallot ovat korkeita. Jos sinulla on taipumus voida pahoin merellä, suosittelemme ottamaan matkapahoinvointitabletin ennen retkelle lähtöä.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Multiacuatic-katamaraani lähtee liikkeelle Puerto Ricon satamasta useampana päivänä viikossa. Kanariansaarten ympäristössä on kiinteä delfiinien yhdyskunta. Saarten lähistöllä liikkuu myös tiettyinä ajanjaksoina useita erilaisia valaslajeja. Meillä on hyvät edellytykset nähdä delfiinejä retken aikana. Englanninkielinen opas kertoo meren elämästä ja meressä elävistä eläimistä.

Multiacuatic-katamaraaniilla on kaksi kerrosta ja se on yli 16 metriä pitkä ja 6 metriä leveä. Katamaraani on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joten henkilökunta pystyy paikantamaan sekä delfiinien että valaiden äänet, jotta näemme ne sekä vedenpinnan ala- että yläpuolella. Multiacuatic-katamaraanilla on "The blue boat badge" -lupa, joka sallii delfiinien ja valaiden tarkkailun.

Jos haluat yhdistää delfiinien ja valaiden etsimisen uimiseen, retki kannattaa varata tiistaiksi tai torstaiksi. Tuolloin tehdään pieni pysähdys lähellä rannikkoa, kauempana delfiineistä. Sinulla on mahdollisuus hypätä uimaan suoraan katamaraanilta.

Retkellä on mahdollisuus nähdä delfiinejä, mutta aina se ei ole varmaa. MIkäli et retken aikana näe delfiinejä, tarjoaa Multiacuatic mahdollisuuden osallistua retkelle toisena päivänä maksutta. Asiasta voit sopia suoraan henkilökunnan kanssa retken loputtua. Retken hintaa ei voi saada takaisin.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.