Auringonlasku merellä

Tervetuloa viettämään mukava iltapäivä ja ilta Mediterraneo III -katamaraanilla, jolla saat ihailla kaunista auringonlaskua samalla kun liikumme pitkin rannikkoa.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Keskiviikko
 • Kesto:
  Iltaretki noin klo 15.30-21.
 • Hinta:
  67 EUR per aikuinen, 34 EUR per lapsi.

  All Inclusive, buffetillallinen – kyproslaista ja kansainvälistä ruokaa sekä olut, viini tai mineraalivesi sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet ja pyyhe
 • Muuta:
  Retki alkaa Ayia Napasta. Larnakassa asuvat vieraat voivat myös osallistua retkelle, mutta edestakaiset kuljetukset Ayia Napaan tulee järjestää itse. Aluksen reitti määräytyy säiden ja tuulten mukaan, joten muutokset ovat mahdollisia. Reitit päätetään joka päivä erikseen.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Sinut tullaan noutamaan bussilla hotellisi lähellä olevalta tapaamispaikalta ja matka jatkuu Mediterraneo III -katamaraanille Protarakseen. Lähdemme seilaamaan Famagustan lahdelle, jossa sinulla on mahdollisuus käydä uimassa Konnos Bayn ja Fig Tree Bayn edustalla. Kannella on myös hyvin tilaa, jos haluat paistatella päivää.

Vähän ajan kuluttua aurinko lähtee laskemaan ja meren pinnasta heijastuu kaunis auringonlasku. Lämpötila on nyt ihanteellinen ja voit nauttia mukavasta illan viileydestä lämpimän päivän jälkeen.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.