Rancho Grande

Tule mukaan mahtavalle retkelle, joka sopii niin isoille kuin pienillekin! Menemme Son Serra de Marinassa sijaitsevalle maatilalle ja ryhdymme cowboyiksi yhden illan ajaksi!

  Tietoa lyhyesti

 • Kesto:
  Iltaretki , noin klo 17-22.30.
 • Hinta:
  73 EUR per aikuinen, 63 EUR per lapsi.

  Illallinen, sangria ja vesi sisältyvät. Ostettavissa on kaksi erityyppistä lippua. Jos et halua ratsastaa, osta lippu "Sangria-express" ja silloin matkustat hevosvaunuissa. Jos haluat ratsastaa, sinun pitää ostaa lippu, johon sisältyy ratsastus (hinta 82 euroa/aikuinen ja 70 euroa/lapsi).
 • Pakkaa mukaan:
  Mukavat vaatteet päälle ja hyvät kengät jalkaan. Lämmin pusero iltaa varten mukaan.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Kultaisen auringonlaskun aikaan ratsastamme halki upeiden maisemia mallorcalaisella preerialla. Jonkin aikaa ratsastettuamme pysähdymme sammuttamaan janon ja pidämme ansaitun tauon kauniin luonnon keskellä.

Voit ratsastaa sinulle sopivimmassa ryhmässä: turbo, miniturbo tai automaattinen. Rancho Granden cowboyt varmistavat, että kaikki retkeläiset päätyvät oikeaan ryhmään. Sinun ei myöskään tarvitse välttämättä ratsastaa osallistuaksesi tähän mukavaan iltaan, vaan voit halutessasi hypätä Sangriaexpress-preeriavaunun kyytiin.

Saavuttuamme takaisin ranchille pudistelemme pölyt pois ja nautimme virkistävän juoman sillä aikaa, kun grilli laitetaan päälle. Istumme alas pitkän pöydän ääreen ja tarjolla on vastagrillattua lihaa, aliolia, salaattia ja leipää sekä lasillinen sangriaa tai virvoitusjuomaa. Kaikki mahdolliset lihasjäykkyydet poistuvat viimeistään silloin, kun ranchin cowboyt järjestävät meidät riviin ja pääsemme tanssimaan rivitanssia tähtitaivaan alla. Illan aikana saamme nähdä myös flamenco-shown. Upea retki niin pienille kuin suuremmillekin vieraille.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.